Erdoðan, bu akþam saat 21.00'de A Haber-Atv-A Para ortak canlý yayýnýna katýlacak
Erdoðan, bu akþam saat 21.00'de A Haber-Atv-A Para ortak canlý yayýnýna katýlacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Reis konuþuyor.
CNN Turk
Tam tersi olsaydý durum...bunlar paralarýný çekerlerdi...
Allahtan bunlar gibi þuursuz deðiliz, sistem çökerse hep beraber altýnda kalýrýz. Ne sabit kura geçebilirler, ne de kambiyo rejimini sýkýlaþtýrabilirler, o iþ bu kadar parasal geniþlemeye gitmeden önce mümkündü.
Biz aklý selimi temsil ediyoruz, iyiyi kötüden ayýrma yeteneði...Ýki yanlýþ bir doðru etmez..
Erdoðan: Ekonomi politikasýnda tarihi bir deðiþim baþlattýk, bu deðiþim yeni de baþlamamýþtýr, uzunca bir süredir devam etmektedir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: Þu anda rezervlerde geldiðimiz nokta 115 milyar dolarýn üzerinde
Erdoðan: Yüksek faizle enflasyonu kontrol altýnda tutmayý bir kenara býraktýk. Bu tercihin beraberinde getirdiði pek çok risk, pek çok soru iþareti var
Haramiler yeteri kadar dolar topladý sanýrým… yakýnda yükseliþ baþlar…
1 günde köpük kalktý diyor reis… Demek pztesi dibi 12,60 lar normal diye düþünüyorum…
Erdoðan: Biz tüm telkinlere ve tehditlere aldýrýþ etmeden kendi programýmýzý uygulamakta ýsrar ettik, nitekim uygulamaya baþlamakla birlikte kurun üzerindeki köpüðü bir günde aldýk
Erdoðan: Bundan sonra da ayný kararlýlýkla yolumuza devam edeceðiz
Yer Ýmleri