Erdoðan, "Faiz zengini daha zengin fakiri daha fakir yapar. Faiz sebep enflasyon neticedir. Bu çarký da inþallah bozacak milletimiz asli noktadaki hedeflerine ulaþtýracaðýz"
Erdoðan, "Faiz zengini daha zengin fakiri daha fakir yapar. Faiz sebep enflasyon neticedir. Bu çarký da inþallah bozacak milletimiz asli noktadaki hedeflerine ulaþtýracaðýz"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
þu anda içilebilecek bir bira 1.20 euro civarýnda türkiyede.. 50-60 cente bira var avrupada..
avrupalý için bile pahalý hale gelmeye baþladý..bu turizm iþi nasýl olacak.. kur düþtü ama fiyatlar uçtu..
Erdoðan: "Yenikapý'ya sýra sýra dizdikleri araçlarýn daha fazlasýný, hem de üç-beþ kat daha yüksek fiyatla belediyeye doldurdular.
Erdoðan: "Utanmadan, 'Engelleniyoruz.' yalanýyla beceriksizliklerini örtmeye çalýþýyorlar. Þehri yönetemiyorlar ama, maþallah iftira atmayý, yalan söylemeyi çok iyi baþarýyorlar."
Erdoðan: "(ÝBB) Bir hesaba göre 13 bin 500, bir hesaba göre 15 bin kiþiyi iþten çýkarýp aralarýnda terör örgütüyle iltisaklýlarýn da bulunduðu 45 bin kiþiyi aldýlar."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri