-

Originally Posted by
Desidero74
TÜİK mecbur kaldı evet zira bütün dünyaya rezil oldular . Akşam bayagivbi sormuslardir kaç yapalım diye ?
Birisi yazmıştı mesela burada yazarken çıikan Trendyol reklamları var 5 kg yağ 70 TL yazıyor üzerine tıklayıp gidince 170 çıkıyor bence o fiyatlarla yapıyorlardı hesabı .Sayın TÜİK , Trendyol a en az 500 milyon TL ceza kestirmeli , Trendyol yöneticilerinin ve sahiplarinin sülalesinin geliri hazineye irat olarak kaydedilmeli .

Takakçe ve kimri komda da öyle, en düşük fiyatliya tikliyorsun, kallavi zamlı fiyatla karşılaşıyorsun..
-
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...-oldu-6864495/
En düşük memur maaşı: 5.665
En düşük memur emeklisi aylığı: 4.037
En düşük işçi emeklisi aylığı: 2.041
En düşük esnaf emeklisi aylığı: 2.214
En düşük çiftçi emeklisi aylığı 2.087
-
maacit hesapları ne yaptın ? Doları düz 15 , avroyu 16,5 alıyordun. Eeee şimdi enflasyon çok yüksek çıktı. Senin hesaplar yine karıştı. Kafan iyiyken şu hesapları güncellesen iyi olacak.
-
3 aylık emekli maaşı yatmış. Şimdi bu kurdan dolar alsam 1750 dolar yapar. 3 ay sonra hangi kurdan satarsam 1900 dolar yapar ? Orta 3. sınıflara soru olarak sormuş olayım.
-

Originally Posted by
ressam
3 aylık emekli maaşı yatmış. Şimdi bu kurdan dolar alsam 1750 dolar yapar. 3 ay sonra hangi kurdan satarsam 1900 dolar yapar ? Orta 3. sınıflara soru olarak sormuş olayım.
12.69 + (31+69)/1000=12.59
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
mistik sayı kombınasyonlarına devam
-

Originally Posted by
Batman
işçi/çiftçi/esnaf kısmı sıkıntı....
-
Erdoğan: Türkiye ekonomide kabuk değiştirmekte artık farklı bir lige çıkmaktadır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri