-

Originally Posted by
heval
Birçok amaçla döviz işlemi yapanlar var..Siz sadece paranın alım gücüne vurgu yapmışsınız...Trader var , eurobond cu var , coinci var, dövizle hisse alan var, Parasının alım gücünü korumak isteyen,ithalatcı ,ihracatcı vs ....Benim aklıma bunlar geldi...
Bu söylediklerinizin hepsi dolar bazında getiri yaratma peşinde hocam en azından. Ve yangına benzin dökmek gibi bir tarzları olmaz, dolarda oynaklık çok düşükken de bu işlemleri yaparlar.

Originally Posted by
Oralet-osman
128 yaninca olmasi gereken yere gelemeyen dovizde kisa vadede MUHTEMEL diger enstrumanlardan fazla getiri potansiyeli var.
Ondan
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
80.000 kişinin getiri peşinde koşması 80 milyonu fakirleştiriyor artık, öyle sığ bir piyasamız oluştu ne yazık ki, ne diyeyim bilemiyorum.
-

Originally Posted by
paramanya
Sigara ve içki ÖTV si %47 artırıldı
yetmez ama evet
-

Originally Posted by
emregunes
Gelse de yarın alıcıyı ne yapacaklar. Ben artık gece operasyonu beklemiyorum. Yapacak olsalar da seans içi yapmazlardı. Gerçi deminki satışı KY yapmış da olabilir tabi

malı boşaltan kamu bankalarını dolduruyorlar döviz açıklarını kapattırma fırsatı
yaneee doldur boşalt emniyete al askerlik yapan bilir.
-
50.000 ihracaatci ile insaatciyi abad ederken hic rahatsiz olmuyorsunuz da, parasini koruma derdine dusmus 80.000 kucuk yatirimci neden rahatsiz ediyor ?
-
herhangi bir üst düzey bankacı arkadaşınız varsa arayıp teyit edebilirsiniz, büyük bir TL sıkışıklığı var. hacimli alıcı olmadığını herkes biliyor, sadece otorite değil
zaten düşüş derken kısıtlı bir alanı ifade ettim.

Originally Posted by
emregunes
Gelse de yarın alıcıyı ne yapacaklar. Ben artık gece operasyonu beklemiyorum. Yapacak olsalar da seans içi yapmazlardı. Gerçi deminki satışı KY yapmış da olabilir tabi

-
Bir de döviz bazlı geçiş garantili otoyolları görmezler , yerli milli diyeceksin ihaleyi dövizle yapacaksın sonra gelip millete dövizi boz diyeceksin ne utanmaz arlanmazlar bunlar yahu.
-
50 bin ihracatçı 50 milyona bakıyor sen kimsin ? Müptezelliğin de bu kadarı...
Senin elinde ki dolarda en az % 5 faiz maliyeti var bütün ülke ödüyor. % 6 da sahibinden enflasyon var. Gelmişsin burda soygun turka... Soyduran sensin hem kraliçeye hem kowboya...
-

Originally Posted by
doruca
50 bin ihracatçı 50 milyona bakıyor sen kimsin ? Müptezelliğin de bu kadarı...
Senin elinde ki dolarda en az % 5 faiz maliyeti var bütün ülke ödüyor. % 6 da sahibinden enflasyon var. Gelmişsin burda soygun turka... Soyduran sensin hem kraliçeye hem kowboya...
Hic ustume alinmayacagim da, muptezel sensin.
Kendi ulusunu, hic acimadan coplere, sogan ekmege mahkum edeni savunana derler muptezel diye.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri