VÝOP eksi 1.35-Dolar 13.79.
BÝZ ÇALIÞIYORUZ SÝZ YÝYORSUNUZ
1000 Kazak Tenge'si = 31.51 TL.
Diyor ki bu kadar doðal gaz üretiyoruz, petrol üretiyoruz sizin çocuklarýnýz her gün yeni bir saray alýp yeni bir Avrupa baþkentinden Instagram fotoðrafý paylaþýrken, benim 50 Tenge lik þeyime göz diktin arkadaþ. Benim ürettiðim doðalgazý bana daha pahalý satma hakkýný sen nereden aldýn. Çok haklý bir itiraz. Doðrusu çok da burunlarýný sürttüler yöneticilerin. Ama tekrar ediyorum maalesef örgütlü bir toplum olmadýðý için siyaseten bunun günün sonunda bir iktidar içi restorasyonla mý sonuçlanacaðý yoksa gerçek ve süreðenleþecek bir halk hareketine dönüþecek sorusu zor bir soru. Bu sorunun yanýtýný ben deðil, Kazakistan halký sahada verecek, izlemeye devam edeceðiz.
https://www.birgun.net/haber/kazakis...patladi-372031
13,80 çok kuvvetli direnç mi nedir levye gelip duru orada![]()
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
13.5-14 bandý MB patronun hoþlanmadýðý yer...Belki bu gün müdahale farklý olur mesela pass geçmek gibi...30 enflasyon 14 faiz 16 negatif yeter diyebilirler
Sývý yað dýþa baðýmlýymýþ ve çok fahiþ fiyatlarý buldu. Zeytinyaðý yerli ama meþakkatli iþ... Zeytinyaðlarýmý yemeyecek saklayacaðým. Bir nevi sarrafiye gibi ! Bugünden itibaren NEBATÝ yað tüketeceðim....
Yer Ýmleri