Nas nerede nas. sabit 14 devam
Nas nerede nas. sabit 14 devam
TCMB: Yüksek küresel enflasyonun, enflasyon beklentileri ve uluslararasý finansal piyasalar üzerindeki etkileri yakýndan izleniyor
TCMB: Geliþmiþ ülke merkez bankalarý artan enerji fiyatlarý ve arz-talep uyumsuzluðuna baðlý olarak enflasyonda görülen yükseliþin beklenenden uzun sürebileceðini deðerlendirmektedir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýstedikleri gibi manüple ediyorlar, $ yukarý isterlerse her microfona nass diye baðýrýyorlar $ bir lira bir lira gidiyor, istemezlerse
Neyse umarým bunlar kayýt altýna alýnýyordur.
ocak ayý enflasyon oranýný bilmeseler dolarý daha da aþaðý salacaklar ama akbabalar bekliyor..
kar adam , iþyerinin olduðu ilçenin belediyesine git , orada da vergi çýkmýþ olabilir. tabela vergisi bilmem ne vergisi falan yazarlar sonra kalýrsýn öyle borçlu.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
TCMB: Aralýk
- Resmi rezerv varlýklarý aralýkta 111,2 milyar dolar oldu (Önceki 125,6 mlr dolar)
- Döviz varlýklarý aralýkta 64,8 milyar dolar oldu (Önceki 78,5 mlr dolar)
- Altýn cinsinden rezerv varlýklar aralýkta 38,5 milyar dolar oldu (Önceki 39,3 mlr dolar)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri