-

Originally Posted by
ayhan53
12.69 a kadar çakış bekliyorum
Seviye çok manidar sayın başkan ...
-
Erdoğan: Salgın döneminde, dünyada kömür fiyatları 5 kat, doğalgaz fiyatları 10 kat artarken biz ülkemizde bunu vatandaşlarımıza yansıtmamak için yoğun gayret gösterdik
Erdoğan: Yılbaşı itibarıyla tarifelerde zorunlu düzeltmeye gitmek zorunda kaldık, faturaların iki hatta üç kat arttığı yönündeki şikayetleri üzerinde yeniden düzenleme talimatını verdim
Erdoğan: Elektrik faturalarında sınır aylık tüketimi 150 kilovattan 210 kilovata çıkarıyoruz
Erdoğan: 2018'den bu yana 6 bakanlıkta değişiklik yaptık, gerektiğinde yeni değişiklikler de yapabiliriz
*Erdoğan: Kredi Garanti Fonu kefaleti ile kullandırılacak üç yeni destek paket ile tedarik zincirinde sürekliliği sağlayacak bir ekonomik destek iklimi oluşturmaktır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
Econfin
Yaş 27 gencim daha. Fırsat bulursam almanya'ya gitmeye çalışıyorum. Burada olmayacak bu iş. Ne evlenebilirsin ne araba, ev alabilirsin. elimdeki benim sermayem olacak. Tabii euro artmazsa.
rusyaya git
yakında savaş çıkarsa en güvenli yer ora
hem esmersen iş yaparsın
değilsen de
kanadalı dayı gibi filozof olursun
the canadian uncle from hissenet veterans
-

Originally Posted by
ayhan53
12.69 a kadar çakış bekliyorum
O dediginize bu MEVCUT Mb nin pek gucu yetmez, zira arap sokaklarinda mendil aciyorlar.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
Moruk
rusyaya git
yakında savaş çıkarsa en güvenli yer ora
hem esmersen iş yaparsın
değilsen de
kanadalı dayı gibi filozof olursun
the canadian uncle from hissenet veterans
Rusya bana göre değil. Almanyada doğru düzgün yaşıyorsun. İş var, aş var, demokirasi var. Kanada güzel de beni almazlar. Belki master yaparsam.
-
Evet beyler sokak kurtajinda yeni bir seviyeye geldik. Hayirli ugurlu olsun
https://eksisozluk.com/ne-yapacaksin...9583?a=popular
-

Originally Posted by
bisikletci
Delikanlı kız süper.
-

Originally Posted by
bisikletci
Helal olsun.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi