-
Lübnan’da hükümet; yerel parada %93 devalüasyon yapmak ve bankacılık sistemindeki 104 milyar dolar mevduatın, %75’ini ekonomik krizde borç ödemesi yapmak için sterline dönüştürmek üzere karar aldı.
Vatandaşa ait dövizlerin geri ödemesi 15 yıl içinde yapılacak.
-Reuters
https://www.reuters.com/markets/rate...ds-2022-01-31/
-
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ocak ayına ilişkin tüketici fiyatları endeksi (TÜFE) ile üretici fiyatları endeksi (ÜFE) verilerini yarın saat 10.00'da açıklayacak. Aralık tüketici enflasyonu yıllık yüzde 36,08, aylık yüzde 13,58 artış gösterirken bazı tahminler ocak ayı enflasyonunun yıllık bazda yüzde 50'yi aşacağı yönünde. Öncü tahminler enflasyondaki artışın yüzde 50'ye yaklaşacağı sinyalini verirken enflasyon öncesi TÜİK Başkanı'nın görevden alınması dikkat çeken bir gelişme oldu.
-
TÜİK e yanlış bilgi verdirterek kendilerininde kör olduğunu anlayamadıysalar yarın bir yalan daha artırırlar kral çıplaktan kral kör e bir algıyı seçmen alabilir
-
bu adamların rezervi eksi değildi...
-

Originally Posted by
fan
bu adamların rezervi eksi değildi...
1 Lebanese pound equals
0.0089 Turkish lira
-
Etkisizleştirilen argümanlara birde kör saray algısı eklenirse curcuna dağılma başlar hele bunu öngörmezmi bunlar.
Dolar 18 e giderken oynanan nas( jönlüğü) oyunu
enflasyonda nasıl bir oyuna dönecek jön ne yapacak yarın provası başlar.
Senaryo bomba gibi (bölüm 2. )
-
Ben pilot diye buna derim, saatte 150 km hizla esen ruzgardan nasil kurtardi ucagi, helal olsun.
-
Aslan, o pilotun becerisi değil
Yaratıcının yardımı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri