Þuan ÝÞBÝR'den sonra borsanýn en gözde hissesi olmaya aday
Þuan ÝÞBÝR'den sonra borsanýn en gözde hissesi olmaya aday
Adyda yibitaþ tan sonra bence.Tabi bence.
Sabah 50 lotda ben alacaðým. Tam maliyetlenme yerleri buralar.
Hey Maþallah Meritime. Böyle devam..
Çok güzel hareketler bunlar![]()
Arkadaþlar nthol ün ilk çeyrek bilançosunda biþey dikkatimi çekti. Ýþtiraklerinden olan merit in 600 küsür bin kar da olduðu belirtilmiþ. Ancak bu fiyata þirketin faaliyet karlarý dahil edilmemiþ. Geçen yýl ilk çeyrekte bu fiyata faaliyet gelirleri de dahil edilmiþ ve 1 milyon üzeri bir kar yazmýþlar. Burdan ben þunu çýkardým merit ilk çeyrek faaliyet karlarý hariç 600 bin karda. Ayrýca net holding sanýrým merit in artýk büyüdüðünü yuvadan uçmasý gerektiðini düþünmeye baþlamýþ bile. Ytd
Sayýn Harsh kardeþ nthol 2020 ilk çeyrek bilançosunu detaylý þekilde inceledim.Ayrýca 2019 ilk çeyrek bilançoyu da inceledim. 2020 ilk çeyrekte MERÝT 2,416,317 Net HASILAT VE 615590 tl kar açýklamýþtýr. 2019 Ýlk çeyrek te ise 1,591,264 net hasýlat ve(161,723) zarar açýkladýðý görülmektedir. 2019 ve 2020 yi kýyasladýðýmýzda 2020 nin ilk çeyreðinin 2019 yýlý ilk çeyreðinden iyi olduðu gayet açýktýr.sizin sunduðunuz bilgileri bilançoda bulamadým bilançonun neresinde yazdýðý konusunda bilgi verirseniz sevinirim. YTD
Yer Ýmleri