Originally Posted by
hilal66
Sayýn Recepix51 teknik böyle sýð hisselerde veya hacimsiz hareket eden hisselerde evet yanýltýyor olabilir. Lakin yinede 40.70 zirvesinden 26.12 geri çekilmesine kadar ki süreci bir düzeltme olarak alýrsak hisse yukarý gitme isteðini bariz þekilde ortaya koyuyor. Ýki defa denediði 38 direncini üçüncü defada aþamazsa buralarda biraz oyalanacak. eðer hafta içi mutlaka dener diye düþünüyorum bu kýsa direnci aþarsa yeni bir hikaye baþlamýþ olacak. Ben gelecek bazý iyi haberlerle üçlü rakamlarý görebileceðimizi düþünüyorum. Bu tamamen kiþisel bir düþünceden ibarettir kimseyi yanýltmasýn. Özellikle ayný þeyi söylüyorum para tekniði bozar. Cebine parayý koyan tekniði de bozar oyunu da bozar. Özellikle hareketin erken olduðunu söylememin nedeni hissenin daðýnýklýðýnýn biraz olsun giderilmesi lazým. Ufak bir harekette hisse ikiye katlýyor. Onun içinde tahta yapýcý belli bir orana ulaþana kadar ileri geri yapacak düþecek kalkacak esas hareketimiz için daha zaman var diye düþünüyorum. Öngörünüz nedir diye sorarsanýz bende sizin gibiyim hiç bir þey sadece bekleyenin iyi kazanacaðý bir yerdeyiz diye düþünüyorum. Günlük hareketlere takýlmýyorum, haftalýk kapanýþlara aldýrmýyorum çünkü her gün tavan tavan gitse bile benim hedeflediðim rakama gelmeden satmayacaðým. Bence çok kýsacý deðilseniz sizde öyle düþünün bir hedef koyun ve o hedefi bekleyin. Böyle daha rahat edersiniz. Örneðin en son 38 denemesi de ayný gün 33,98 kapatmasýnda benim için bir þey ifade etmedi. Haftaya benzer hareketleri yine yapmasý muhtemel günlük al satcýlarýn buralarda fazla para kazanma þanslarý yok bizler birazda geleceðe yatýrým yapýyoruz bu tür hisseleri alarak. Çok basit ÝÞBÝR'de þuan sýfýr maliyetle bekliyorum. Hem de 1.5 yýllýk bir süreçte. MERÝT'te niçin böyle bir hareket olmasýn. Kimseyi yanýltmak kimseyi maðdur etmek gibi bir hareketin içinde olmayý asla istemem. YTD deðildir tavsiye içermez. Saygýlar!
Yer Ýmleri