çok uzun süredir buralardayýz biliosunuz hocam bunlar yeni türedi amaçlarý belli ky. yi ezmek ama 2 gündür mala ky sahip çýkýyor bunlarda bunu gördükçe deliriyor sadece burasý deðil meritin bütün topiklerini istila ettiler bunlar biz yola devam bunlar ürüsün dursun bunlarý kale bile alan yoktur çünkü meritin yatýrýmcýlarý bilinçli bunu gördük görüyoruz. ytd.
Estaðfurullah para için insan kýrmamSM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Meritte maliyet yüksek ve ekiz var elimde maliyet ortanýn altýnda ama ben deki para sýfýr maliyetli 25K TL yi 1 ayda 150K yaptým SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Arkadaþa yaptýðý algýdan dolayý gereken cevap layýki ile verilmiþ ama insan nerden tutsa elinde kalýyor yýllardan bahsediyor yahu yýllardýr 30 kuruþ olan ekiz 21.50 dardanel14 tl oldu sen nerde yaþýyorsun abd desen google facebook nolmuþ ona bak þakamýsýn arkadaþým güya yatýrýmcý dostu ya çok yükseldi satanlar var sizde satýn demeye getiriyor bedelli ile korkutuyor
Yýllardýr edilen karlar yedek akçe olarak ayrýlýyor covid döneminde bile kar etmiþ bir þirketten bahsediyoruz bugün baþvursa belki bedelsiz çýkacak sen neyden bahsediyon. Kaldýki ceo tv ye konuk oldu demekki oraya çýkacak kadar birþeyler oluyor
Kendisini can kulaðý ile dinledik yöntemde gösterdikleri strateji ve yenilikler iþini layýkýyla yaptýðýný gösterdi þahsen saygý ve güven tazeledi
Birde bu yýllardýr nerdeysiniz lafý nedir yýllarca durana madalyamý veriliyor merit yýllardýr takip ederim baþka hisseleride daha çok biliyorum siz daha dün geldiniz düþüncesine kapýlmadým nedir bizden çok bildiðiniz söyleyin bizde bilelim 17 K hangi ortak satmýþ mesela
Sayýn Calumeno maraþ bölgesi yatýrýmlarýndan bahsetti orda ne olur hepsi hayal ürünü ama Ýngiliz yatýrýmcýlar için cazip bir yer kaldý ki merit A-PLUS zengin insanlar ile çalýþýyor bu insanlar borsada herhangi bir büyük þirketin tamamýný alabilecek zenginlikte
Kýsa zamanda olanlarda hissede 79-95 arasý 42K 95-105 arasý 45 K gibi merit için çok iyi denebilecek mal karþýlandý efendim herkes herþeyin farkýnda yarýn bir gün covid bitecek yada aþý açýklanacak o zaman borsalarda yükselecek ki merit bu konuda pcr testi ile müþteri kabul ettiði için covid döneminde bile kar etmiþken rezervasyonlarda doluluk yaþanacak zaten sadece kapalý olan kýbrýs da 1 ekimde açýlýyor ki ada da covid kontrolü koca bir ülkeyi kontrol etmekten kat kat daha kolay
Teknik olarakta þiþmiþ rsi nin de gazý bu satýþlar ile alýnmýþ oldu bence çok saðlýklý bir fiyat oluþumu içinde kynin de sýký bir dayanýþmasý var yarýn kim satacak merakla bekliyoruz
YATIRIM TAVSÝYESÝ OLAMAZ
Benim için sýkýntý yok düþerse alýrým benim için daha iyi olur
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þimdi yanlýþlarla dolusun.Ama olsun sana doðrusunu anlatayým senin uslüpla.Merit otel sahibi deðil iþletmeci aslýnda kar dan pay alýr cirodan ayrý pay alýr heeee bþrde sahibi olduklarý var ortak olduklarý var genel bilgi merit kap gov tr biliyormuydun 700 bedelli deðil 1100 bedelli amaa spk deðil baþvuruyu þirket geri çekti araþtýr google.Akabinde bedelli korkulacak bir þey deðildir.Þirkete nakit akýþý saðlar tabiiii dur hemen kafanda itirazlar canlandý iyi þirketlerde bedelli yapar yatýrýma para harcamamk için eee yeter bu kadar.Bu arad herkeze günaydýn.Ýmla ve yazým hatalarým için özür dilerim.Son anda aklýma geldi 2 gündür satýlan 22 bin küsürlük lotu ky karþýlamamýþtýr.Bence güzel hareketlerdi.
Ben de bazý yazýlarý gece yazdým gece mesaideydim kusura bakmayýn
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri