NT,"yýl sonunda nakit akýþýmýzý gözden geçirebiliriz"dedi.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
yorulma iþaretleri var,,satýþlar yoðunlaþtý.10 günde %100 yaptý,,kolay deðil.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
10 lirada dan 1 sene 40 tl yoruldu kar satislari olur bi yere gelir durur
Sayýn: Alasara bunu kar satýþlarý olarak mý algýlamamýz lazým? Ben öyle satýlan mal göremedim de çünkü günlük iþlem ortalamasý 40 lira kapanýþ 36.62 yani taban. Ya biri geldi serbest satýþ verdi yada korkutmaya yönelik bir hareket. Ben kar satýþý olarak ortada bir hareket görmedim. YTD'deðildir.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Caným kardeþim,
Sen yazýlaný anlayamýyorsun heralde. Ben þirketin kalitesini anlatýyorum siz baþka dünyada geziyorsunuz.
Satta demiyorum alda demiyorum ve beni de hiç ilgilendirmez.
Ben kimsenin adamýda deðilim bu arada.
Çakma isimler ile yorum yazmam gerçek adýmla yorum yazarým. Birinin adamý olan sizin gibi tuhaf isimler kullanýr.
Bilançonun nasýl okunduðunla ilgili bana akýl verecek durumda deðilsin.
Cironun olmadýðý yerde kar olurmu. Yalnýzca özsermaye karlýlýðý olur. O zaman git daire al kendine prim yapmasýný bekle.
Tanýmadýðýn Besim bey ile ilgi tuhaf yorumlar yazýyorsun.
Besim bey Türkiye Cumhuriyetinde binlerce insana ekmek yediren ve büyük vergiler veren kiþidir.
Madem Besim beyi beðenmiyorsun ve hakaret ediyorsun o zaman neden hissesini alýyorsun.
Yakýn bir zamanda çýkacak kanunlar ile Sosyal medya kahramanlýðýnýz son bulacak.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýþte bu gün ikinci ve üçüncü seanslar mal toplama seansýna dönüþmüþ. Dün akþam kapanýþ seansý ve karanlýk odada tabaný göstererek silkeleme yapmaya çalýþtý. Amacýna ulaþamadý. Bu gün sabah ilk seans tabaný denedi olmadý. Baktý mal bulamýyor.Satýþta olan bütün lotlarý fiyatýna bakmadan aldý. Þimdi akþam kapanýþ ve karanlýk odada önümüzde iki senaryo var. Buralardan yeter bana diyen olursa o satýþlardaki lotlarda göz doldurursa tavana kadar hisseyi sürebilir yeniden. Yok satýcý bulamazsa buralardan kapatýrýz gibime geliyor. Benim için esas önümüzdeki hafta belirleyici olacak. Hikaye bitmedi sanki yeni baþlýyor adamýn acelesi var. YTD deðildir.
Yer Ýmleri