Size vereceðim sadece buzlu badem...öyle aðzýmýzý açar beklediniz býktýrýrda sattýrýrmýyýz diye.alýn buzlu bademi havada sýcak iyi gider....![]()
Size vereceðim sadece buzlu badem...öyle aðzýmýzý açar beklediniz býktýrýrda sattýrýrmýyýz diye.alýn buzlu bademi havada sýcak iyi gider....![]()
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
24.02.2022 tarihli özel durum açýklamamýz ile Grup þirketimiz TTG Finansal Teknolojiler A.Þ.'ye baðlý olarak tüketici finansman þirketi kurulmasýna karar verildiði ve söz konusu tüketici finansman þirketi için 21.04.2022 tarihinde BDDK'dan kuruluþ izni alýndýðý duyurulmuþtu.
TTG Finansal Teknolojiler A.Þ. Yönetim Kurulunun aldýðý karar ile 50 milyon 500 Bin TL sermaye ile þirketin kuruluþ iþlemlerine baþlanmýþtýr.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1055573
Ýyi bir þey olsaydý hisse bu kadar kötü olmazdý, iyi bir þey olsa bile bizim için iyi deðildir.
Endeksteki ralliye zerre kadar eþlik etmezken düzeltmede en önde koþuyor, açýða satanlar yerine koymadan bir mk olmaz, hep aþaðý.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Tüketici finansman diyorlar, yandaþ fonlama þirketi olmasýnda sonra....hiç hayýrlý birþey yapacaklarý gelmiyor aklýma...halkýn hiç güveni kalmadý bunlara...geçen kozal yi hortumlamýþlar galiba...okul yapýyor falan diye 340 milyon baðýþlamýþlar diye konuþuluyordu.ne kadar doðru tam olarak bilmiyorum...þimdide burayý hortumlamasýnlarda....
Mobil kýsýmla fiberi ayýrabiliriz , yeni yapýlanma yapabiliriz gibi þeyler söylemiþlerdi.mobili satmak kolay ama fiber alt yapý zor.çünkü her cadde sokaða yayýlan bir að.blok hisse satýþý olmayacak demiþlerdi.zaten bu belirsiz yapýsýyla kimse yüzüne bakmaz.önce lisansý uzatmalarý þirketi karlý duruma getirmeleri, yapýlacak yatýrýmlarý , alýnacak karlarý garantilemeleri lazým.yoksa çöp bile satamazlar....
Ek alým için 8.50 leri bekliyorum.satýþ matýþ yok.þimdi stop koyacam aþþaðýya. Basým indirecekler alttan stop patlatýp eþþeðin malýný aldýk diyecekler.siz anýtýn durun.stop mýtop yok.düþürürseniz alttan eklerim davar eþ..þekleri....
Þimdide açýða satan fýrsatçýlarý öpüyorlar borsada.hiç sevmem açýkçýlarý.lazýmsa kiralýk hisse var.bide ben öpeyim sizi.....
Bi aþþaðý bastýlar stopçularý patlattýlar.bi yukarý sürdüler açýkçýlarý patlattýlar.biz ne zaman patlatacaksak....þu açýkçýlarý patlatsam iyiydi.yarýn arasalar keþke kiralýk hisse lazým diye....
![]()
Yer Ýmleri