içerden sýzma var belkide.
içerden sýzma var belkide.
Twitter'de 1 ay önce rastladýðým ama þimdi bulamadýðým bir haberde TTKOM'unda yeniden deðerlendirmeye tabii önemli arsalarý olduðu yazýyordu, bir çok þirket bu durumda. 2003'ten beri arsalarýnýn deðerini bilançoda sabit tutanlar var. Elde edilecek vergi avantajý muhteþem. 31 Ocak 2022 son gün.
Yine 11 i geçirmediler adiler.
Bu iþ bankalara patlayacak bence sana bana birsey olmaz
çünkü ortalikta bilgi kirliliði var 2026 olayini tam olarak kimse ortaya koymuyor
TTKom özellestirlemedi sadece belli bir dönemliðini kiralandý,
bunun bitim tarihide zaten 2026 , Oger Telekomünikasyon A.Þ.'ye Borcun tamamini ödemek icin bankalardan
kredi cekti ve teminat olarak o banklara hisse sentleri verildi,
Bankalarin elindeki hisse senedi bu hisse senedi, Yani bu return to devlete olacak
o yüzden bankalarin ben tutup yatirim yapayim diye bir kaygisi yok olmazda,
onlar kaptirdiklari parayi nasil kurtarabilirim onun derdinde bence....
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
10 ile 11 arasýnda gidip geliyor, bir gün artý, öbür gün eksi, sonuç sýfýr elde var sýfýr.
Pazarlýk sonuçlanana kadar öyle, ve de tahtacý git gellerle harçlýðýný çýkartýyor gibi.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
kiralanmadý satýldý.%55 lik ttkom paylarýnýn maliki otaþ oldu .6,5 milyar dolar bedelle satýldý.2005 yýlýnda ttkom alt yapýsýnýn kullaným hakký 21 yýllýðýna ttkoma verildi.bu alt yapý devlete aittir.21 yýl süreyle kullaným hakký sadece ttkomundur.2026 da bu ttkom ile BTK arasýnda sözleþme yenilenmez ise 450 bin km lik bu alt yapýyý ttkom kullanamaz.bankalarýn kurduðu LYY yapýlanmanýn %55lik payýna sahiplik olarak deðiþmeyecektir þayet satýlmaz ise.yani 2026 da %55 i otamatik olarak devlete geçecek demek külliyen yanlýþtýr.
bu kesin bilgiyi bizzat ttkomdan aldým.
Yer Ýmleri