Bofa Amerika bayaðý mallandý dikkat edin elinize vermesin sonra piyasada konuþulan Telekom 50.000 lira olacak algýsý adamlar hayatlarýnýn vurgununu yapacak orada akýllý olun uyanýr rüyadan
GM 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bofa Amerika bayaðý mallandý dikkat edin elinize vermesin sonra piyasada konuþulan Telekom 50.000 lira olacak algýsý adamlar hayatlarýnýn vurgununu yapacak orada akýllý olun uyanýr rüyadan
GM 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grand üstat gelmis ,
kendisi 33 dereceden hüstat terzijoe mimamiye sürüp orda demli ile kürek çekmeye ve balik ekmek yemeye mahkum etmistir
sesine kulak verin herkes bireydir![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Bugün Tcell bilançosu bizimki için bir fikir verebilir, umarým iyi bir rakam gelir.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Fiber iþi bizi biraz ayrýþtýrýyor. Ýkisinde varlýk fonunda olduðundan birbirini kolluyorlar... Beklentiler hep düþük bilanço yönünde... Þimdiye kadar hep beklentinin çok üzerinde geldi kar rakamlarý....zaten bu ölmüþ eþþek fiyatýyla olabilecek en kötü bilanço fiyatlamýþ sayýlýr... Olaki aþþaðý basarlar diye kenarda biraz nakit biriktirdim... Onunla da tahtacýnýn kafasýna çalarým.. maksat iyiaile çocuðunun moralini bozmak.....
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Tcell ezmiþ beklentileri. Daha iyisini inþallah ttkom yapacak. Papucumun analistleri anca sallýyorlar. Yarýn için olumlu buluyorum...
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Yer Ýmleri