Bugünde ykredi pijlik yapýyor yine... 15 milyon satýyor 16 milyon alýyor. Maksat önünü kesmek...
ne oldu son yarým saatte býr kap haberýmý gelecek
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
gün boyu 21.56 (Caroline) üstü kapatý mý diye bekledim durdum.. bir ara yarýn alýrým dedim ama sonra birden gaza gelip yumuldum..pala beni görünce ben sana sorarým gýbý kafa salladý ve geri bastý .. bende stop tuþunda bekledim... taaa ki samba sesleri gelene kadar..
kýsaca biraz tesadüf ve þans ile mallandýk.. 23.42 - 72 aralýðý geçilirse, 24.55 hedefi olur..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
tebrikler abi guzel yakalamýssýn her zamanký gýbý
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
way be 5 yýl aradan sonra girdik short açtýk tavaný verdiler kucaðýmýza nolacak þimdi?
Hisse safra attýkça rahatlýyor yolu açýlýyor. Gerçi en büyük safralardan biri benim. Ama tahtacýyýda yýldýrdým galiba sonunda. Yýlmasada çokta þeyimdeydi sanki. Ben sonuna kadar burdayým. Satýþ haberi beklemeyin þimdilik. Önce lisans uzatýlýr. Þirket daha karlý uzun vade önü görülür hale getirilir. Ondan sonra en az 5 dolardan kýsmi hisse satýþý olur. Yönetim yine devlette kalýr...
Yer Ýmleri