Bence önce varlık fonu bankalardaki hisseleri bir güzel alacak
Sonra da bu şirket satılılır ağalar
Yatırım tavsiyesi değildir
Bence önce varlık fonu bankalardaki hisseleri bir güzel alacak
Sonra da bu şirket satılılır ağalar
Yatırım tavsiyesi değildir
TTKOM: 10,75 TL
TTKOM da gün içerisinde çok mantıksız işlemler oluyor. Anlayan var mı?
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
ttkomda bulunan küçük yatırımcıyı iyice bezdirmek için 10,50 tl ye doğru çekebilirler.hisse dağıtılıyor..iyiki yarısını petkime geçmişim.
araplar akıllı millet olsa ttkomu ellerinden kaçırmazlar.aboneliklere yüzde 30 zam yapsalar ttkomun karı yıllık 8 milyarı aşar.
Seçim sonunda yönetim aynı kalırsa
Ttkom varlık fonuna devredilir..bankalar direnemez..
Bankalar anlaşmamak için bu riski alabilir
Ya da alamaz..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
İyice mide bulandırmaya başladı, takaslardan da görüldüğü gibi kimin eli kimin cebinde beli değil, bir gün öbür gün sat ile para kazanıyor tahtacı.
Pazarlık deyip hisseye bağladılar herkesi, 1.5 ay oldu tek bir açıklama yok.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
sabreden kazanacak bence.ya iyi bir fiyata alacaklar.almazlarsada bankalar artık kuruş yatırım yapmaz.borsanın temettü rekortmeni olur emin olun.her halikarda gidecer bu hisse..şimdiden 1,27 lira temettü konuşuluyor.biliyorsunuz ki ttkom 1 yıldır bankaların açıkladığı her tahmini ezdi geçti...2 lira temettü bile süpriz olmaz benim için...![]()
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Yer İmleri