Þu þortçulara hiç acýmam . Hisse düþsünde para kazanalým diye hertürlü kötülerler. Alýþ yaptýlarmýda yüzseksen derece dönüp övmeye baþlarlar. Bazen denk geliyorum yorumlarýna çok kýzýyorum. Ýnsan üçgünde söylediklerinin tam tersini söyler mi. Para için bukadar fýrýldak olunmaz. Batsýn bitsin hepsi hiç acýmam. Anlaþýlan þirketle ilgili , imtiyaz haberi gelmeden böyle ölmüþ eþþek olarak fiyatlanacak. Yatýrýmcýda haklý . 3 yýl sonra imtiyazý bitecek bir þirkete neden para yatýrsýn. Üstelik þirket baðýþlar. Yandaþ medyaya reklmlar. Ýhaleler. Huzur haklarý. Sponsorluklar. Yüksek yatýrýmlarla sömürülürken. Kimse arpalýk olarak yönetilen, kar amacý gütmeyen þirkete gekipte ortak olmaz. Varlýk fonu bankalara borcunu nasýl ödeyecek?. Asýl soru bu. Hisse baþý 1,3 dolar ödemesi lazým. 2-3 dolardan satmalý ki birazda kar ettim diyebilsin. Bu þartlarda kimse blok halde o hisselere 2-3 dolar vermez. Borsada satsa kaðýt kendini 20 cette bulur.
Yapýlmasý gereken imtiyazý ve 5-g lisansýný ücretsiz yada çok düþük bir bedelle verip , düzgün bir yönetimle yaðmayý sonlandýrýp, yapýlacak yatýrýmlarýn net olduðu bir anlaþmayla,yönetimi devralacak oyak,koç,sabancý vb. Bir ortaða yönetim hakký vererek satmak. Yoksa böyle bir þirkete kimse beþ para vermez bu þartlarda....

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri