Dün Tcell prim yapmýþtý hadi ondan düþtü de bu niye bu kadar düþtü, nerdesin Temelci ortak, pes mi ettin yoksa.
Dün Tcell prim yapmýþtý hadi ondan düþtü de bu niye bu kadar düþtü, nerdesin Temelci ortak, pes mi ettin yoksa.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yok. Çalýlýklarýn arkasýndan izliyom. Buraya satýlýyor dedikodusuyla getirdiler. Haber gelmeyince düþmeye baþladý. Bu þartlarda kimse satýn almaz. Lisansý bitiyor. Bu yýl 20 milyarý bitecek bir lisansamý baðlýyoruz þimdi? Yandaþ medyada reklam üstüne reklam. Borca batýrýyorlar þirketi. Enflasyon rallisindende yeterince nasiplenemedik. Bu þartlarda eldeki paylar borsayada ikinci arzla satýlamaz. Kaðýt soluðu 10 centte alýr o zaman. Önce lisans uzatýlmalý. Sonra yapýlacak yatýrýmlar kar oranlarý belirlenmeli. Ondan sonra balinalar yýllýk hisse baþý 40 cent karý garanti görürlerse iþte o zaman kaðýdý toptan 4 dolar ve üzerine satabilirsin. Bu þartlarda kimse yüzüne bakmaz kaðýdýn. Eskiden 10 lira civarý topluyordum . Þimdi 20 ye yaklaþýrsa toplayacam. Eldeki mallar tek lot eksiksiz duruyor. Ýnadým inat. Bu hissede düze çýkacaktýr. Hedefim en az 3 dolar. Toplu hisse alacak kiþinin bu þartlarda hisse almasý için gerizekalý olmasý lazým. Lisans, yönetimde hak ve temettü garantisi þart....
Evet herkes þirketin bitik olduðunu yazmýþ
Belki de yazanlarin hepsi ayný yerden bilemeyiz
Ülkenin iletiþim devinden bahsediyoruz
Ve hisse 8000 endeksine göre 24 28 bandýnda
Ve herkes bitik þirket diyor
Herkes 20 kuruþluk sasanin 100 binlere gittiðini ve hala gideceðini patronun bile biz bukkadar etmeyiz demesine raðmen oraya gidiyorsa dayak yemeye gidiyordur.
Þu anda þirket birileri tarafýndan toplanýyor büyük ihtimalle.
Ýnternet ücretleri yüzde 70 zamlamis iken
Seneye de yüzde 50 memur zammý var.tekrar yüzde 50 zam kesinken
Ýnsanlar internetsiz yapamazken bu þirkete yatýrým yapmayan borsaci olmaz.
En az 2 3 senede 3 haneli fiyatlara gelecektir
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Kagit 3 haneye gelse piyasa degeri 400 milyar tl olur . Sasa 20 kurus iken piyasa degeri 100 milyondu . Gitmesi normal .
Ttkomun suan piyasa degeri 90 milyar zaten . Bilancoyu onden fiyatlamis 40 fk larda geziyor .
%70 tarife zammini hicbir sekilde satin almiyor, yoksa zaten fiyat icinde satin alinmis olmasin .
2011 yilinda kagit 9.5 liraydi . Bugun 24 lira . Kac tarife zammi gecti acaba .
Ttkom/xu100 grafina bakin . Endeks kdr bile gidemeyen bir hisse 15 yildir .
Sizce neden . Bence cok cok ultra pahali halka arz oldugu icin gidecek yeride olmuyor .
100 milyon dolar kar edemeyen sirket icin 3.5 milyar dolar piyasa degeri var .
Gelecek vaad ediyormu belki 3 5 sene sonra metaverse cagý gelirse .
Ben niye burdayim alinacak hisse yok zaten yerinde sayiyor dusse ne olur 15 olur 12 olur .
Zarari ziyani yok diye aldik belki hareket eder diye ama gerceklerle yuzlestirdi .
Dolar seneye 50 60 olur . Enflasyon %150 olur . Kagitda 40 60 arasi gezermi gezer . Dolar 100 olur kagit 100 olurmu olur .
Bunun kime ne kazanci olack ben bildimmi olacak .
Kagit 6.5 dolardan 50 cente gelmis . 1 dolari gecemiyor yillardr . Verdigi temettu 2 3 dolar .
Bize vizyon kalite lazim . Abonelik bu ister ode ister odeme degil zaten cogu yer mecburiyetten kullandigini burada herkes biliyor .
Mesele enflasyon olsun tarife 1000 lira olsun degil . Katma deger yok vizyon yok yenilik yok .
Yoneticilerin cogunun haberi yok bence ne olup bittiginden .
düþüþü 27.88 üzerinde karþýlayýp, 25 82 seviyelerinde sonlandýrabileceðini bekliyordum.. ancak bu sanki red bull pilotu Max Verstappen gibi düþüþü birincilikle bitirme peþinde.. altta 23.36 da güçülü bir desteði mevcut.. kýrýlmasý halýnde 23.16 22.82 destekleri aktif olur.. iyi çalýþmalar..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
yine garan alýcýlý , garanti yatýrým alýcý oldumu bu tahtanýn pozitif oldugunu hiç görmedim.
Yer Ýmleri