8908.01 üzerinde kalýndýðý sürece 9123.20 direnci aktif olacaktýr.. 9155.32 üzeri güvenli bölge olarak görülebilir..
iyi çalýþmalar..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
20 den 35 e olan harekette sahipli idi, Bademler 35 de QNB den alan sipariþ ecnebiye devredip kaçtýklarýndan beri sahipsiz. Seçim öncesi kurlarda artarken badem bile bulaþmýyorken game changer kapital sahibi hiç bir fani bulaþmýyor. Kimse seçim öncesi konjonktürde þirketin tüm yatýrým kalemi dolar bazlý ve dolarda artýyor iken ve bunun yanýnda enflasyon doludizgin artýyor iken aðrýsýz baþýna aðrý almaz. Büyük kapital þu an bilançosu çok iyi gelen ve her bilançoda daha da ucuzlayan Ford gibi babalarda konfor alaný oluþturmuþ durumda. Leþlere bulaþmýyorlar.
Sahi Siyo dan haber var mý ?
Az insan çok huzur
Bademlerin birileri malýný almaya baþladý
Acelesi yok bence alanlarýn aþaðý gelsin dahada alacaklar
Tahtaya iki ordino gelirse bu ara game ower olur oda ayrý
Morgan þuan sadece izliyordur
Acelemiz yok
Hep beraber göreceðiz sonuçlarý
Ýlk hedef sipariþ bilançonun gelmesi olacak
yüksek olasýlýk kötü gelir
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
31 tl altýnda her fiyatta çöp olacaðýný oda biliyordu
ýsrar etti ve kaderi ile yüzleþiyor
tahta yapýcý tercihlerini yaþlyor
pardon 31 tl deðil 1 euro altý her yer çöp fiyat bence
bro palanýn boynunu koltuk altýma kýstýrdým eðdim kafasýný aþþaðýya. Gelen geçen geçirsin i.bi.neye.
Ben malý fulledim . Para buldukça yapýþtýrýyorum. Zaten burda boþuna konuþuyoruz. Bizim millete iyilik yaramaz. Geçen yýl siz sasanisiniz diyip bir sürü eþþeðe sasa, hektaþ mektaþ kitlediler 4 dolarlardan þimdi 1 dolarlara düþmüþ ve dahada ne olacaðý meçhul.
Garibana bir þeker ver sonra kýrk yýl öp hakediyor. Þimdi sana 80 centten mal kitliyor bile der e.þþ.ekler.
Benim korkum fiyatý böyle 1 dolarlarda baskýlayýp, hem beleþ mal toplamalarý, hemde 3 dolar gibi beleþ fiyattan blok hisse satýþýyla þirketi peþkeþ çekmeleri.
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
valla doðru bu millet böyle
dediler valla ben mal kitliyormuþum millete
zaten onu diyenler alýnan malý biliyorlar
ve tahtada malýný veriyor yada biraz fiyat bulunca verecek keklik takýmý
mallarý blokaja aldým
biraz toplýyayým adaya takasa atacam valla 3 usd blok satsýnlar ben gene çýkmam o fiyata
çokta týnn
toplar dururum ben
her düþüþte daha fazla mal alabiliyorum sýkýntý deðil
çýktýðýndada aldýðýmýz için düþüþler daha iyi bize.
Yer Ýmleri