ben üç haneye çýkana kadar yazmama kararý aldým burada
üçüncü çeyrek gelmeden yazmak ta boþ bence.
ben üç haneye çýkana kadar yazmama kararý aldým burada
üçüncü çeyrek gelmeden yazmak ta boþ bence.
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Asýl haber bilançoda yükselen gelirler karlar deðil. Faturalar 3-5 misli arttýysa gelirlerde misliyle artacak. Bu malumun ilaný olur. Asýl mühim olan þirketin geleceði. Ýmtiyaz uzatýmý,5-g ihalesi,blok hisse satýþýyla yönetim iyi bir özel þirkete geçerse o zaman kar patlamsý olur.
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Bir arkadaþým vardý kriptolarda herkese tavsiye verirdi 3x yapacak5x yapacak gibi ama kendisi alýp satmazdý. Bende gülerdim ona derdim ki gerçekten inansan evini arabaný satýp basarsýn diye...
Ben bu hissenin 3 dolarý geçeceðine inanýyorum. 2 yýl önce evimi satýp 10 liradan basmýþtým. Hala alýma devam ediyorum.þuan kaðýdýn önünü týkayan þey imtiyaz uzatýmý,5 g ihalesi , blok hisse ve yönetim ortaklýðý paradoksu... Bu düðüm çözülürse hisse kopar gider. Belki üç belki on dolarda alýr soluðu...
Bankof.ykredi ikilisi nekadar paslaþýp basarlarsa bassýnlar inadýna topluyorum. Görecekler kimin d.ss.gý daha büyükmüþ...
Toplamaya devam. Kentufu da geçip hissenin aðasý olacam
Tahtacýyý çözdüm. Sert aþþaðý yukarý hareketler yapýp dökülenleri toplamak. Günlük iþlemin çoðunu ykredi ve bankoftan yapýyor. Ykredi de hiç maltutmaz günlük aldýðýný satar,sattýðýný alýr.ykredi sabah satýp düþürmüþse mutlaka sattýðýný alýp günü sýfýr malla kapatýr. Günlük 15 milyon iþlem varsa 5 milyonu ykredinin alsatýdýr...
Ses verin kimse yok mu. Þizofren ettin beni tahtacý kendi kendime konuþuyom![]()
Türk Telekom Ventures’ýn DTCP fonunun yatýrým yaptýðý yapay zekâ giriþimi Cohere, 5 milyar dolarlýk deðerleme ile 450 milyon dolar yatýrým aldý
X de gördüðüm haber. Baþka hisse olsa bu habere 40 tavan çeker. Yapay zeka,fon,5 milyar dolar deðerleme.... Bu kelimelerin her birinin 10 tavaný olur diðer kaðýtlarda.ama ttkom olunca týk yok... Taban olmayaydýk bugün iyiydi![]()
Yer Ýmleri