TEB Yatýrým, Türk Telekom hedef fiyatýný 46 TL'den 69,6 TL'ye yükseltti.
TEB Yatýrým, Türk Telekom hedef fiyatýný 46 TL'den 69,6 TL'ye yükseltti.
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Günlük iþlem hacmi 11 milyon kadar. Bu iþlemin 6,5 milyon kadarýný yine ykredi ve bankof yapýyor. Gün sonu iki kurumda mal toplayarak çýkýyor ve tahta -3 düþüyor.
Yani pala basa basa toplarým diyor açýkça.
Spk izin verdikten sonra bu filimleri daha çok izleriz...
Son iki günkü performansýný taktir ettim
Bugün þortçularý öpecekler. Zaten gýcýk olurum þortçulara. Elinde hisse yok , senin hissede açýða satýp sonrada çýr çýr öterler düþecekte düþecek satýn diye. Yok gap kapatacak, yok düzeltme yapacak, yok mum var, obo,var,tobo var...
Ýndirin þimdi þortlarýnýzýda pala sizi güzelce s2sin![]()
Enflasyon rallisini geriden takipliyorduk. Þimdi olmasý gereken zamlarý geçte olsa misliyle yapýþtýrýp gidiyorlar. Her sözleþme 3-5 katýna yenileniyor. Hisseninde anasýný bellediler sömürdüler piyasadan. Ortalýkta 100 milyon altý hisse kaldý.onunda çoðunu yan kurumlardan toplamýþlardýr zaten. Gelen bilançolarda gelirlerde 3-5 katýna çýkýnca millet aðzý açýk ayran budalasý gibi bu hissenin 150 ye doðru kopup gittiðini izleyecek. 150 lik faturalar 500 e yenileniyor. Hala bu fiyatlardan malýný yamyamlara kaptýranlar var...
JCR Avrasya Rating, Türk Telekomünikasyon A.Þ.'yi yatýrým yapýlabilir kategorisinde deðerlendirerek Þirketin Uzun Vadeli Ulusal Notunu "AAA (tr)", Kýsa Vadeli Ulusal Notunu "J1+ (tr)", görünümlerini "Stabil" olarak teyit etmiþtir.
Cumaya bilanço geliyor. Bugün yine p.c.in e.nik.leri yüzde 5 basýp dökülenleri topladýlar. Tahta boþ olunca düþük hacimle basýyorlar. Stoplos cularý patlatýp topluyorlar. Hadi cuma bilançodan sonrada basýn bakalým.. bizim millet bilanço milanço bilmez. Ýki çiziðe bakýp sazan gibi atlar balon hisselere. Faturalar misliyle katlanýyor. Bilanço gelirleride misliyle katlanacak. Ýyi yönetilse karlýlýk oraný çok yüksek olan borsanýn darpane þirketi bu....
Yer Ýmleri