Hemen dönüp havayolları ve türevlerini aldılar… Gelin artık burayada
Bilanço yarın akşam gelir değil mi?
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Hep akşam kapanış sonrası açıklanıyor ama AKAPE genel başkanı hazır BAE'ndeyken ve yarın da temaslarını sürdürecekken, sabah açılış öncesinde veya işlem sırasında açıklanabilir mi acep diye aklımda deli sorular... [emoji848][emoji2960][emoji848]
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben tanıdığım kadarıyle cunhurbaşkanı ttkomu satmaz ve sattırmaz.tıpkı vakıfbank ve halkbankası ve ziraat bankası gibi amaçları doğrultusunda kullanılmaya en elverişli hale getirecektir. umarım ki yanlış düşünmüş olurum.eğer türkiye varlık fonu tamamını alırsa ttkomun artık kar etme ihtimali yok gibidir.ttkom işi 2023 yılı haziran ayından sonra kurulacak yeni hükümete bağlı olacak diye düşünürüm.tabiiki herşey normal seyrinde devam ederse ama bence etmeyecektir. belkide seçim yapılmıyacaktır. zaman gösterecek
Dün imzalanan anlaşmalarda yer almadığı için bastılar.ben bilanço beklentisiyle biraz daha aldım.
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Tcell bizim iki katı çıktı, at 10 üstüne artık.
Tcell'i mi sattılar yoksa.![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri