bu gün kýsa bir seyahatim oldu yeni geldim, baktým, uzuncu oluvermiþim..
imtiyazda, bilançoda çöp olmuþ...al gülüm ver gülüm ile bu iþi toparlayacaðýz artýk....
bu gün kýsa bir seyahatim oldu yeni geldim, baktým, uzuncu oluvermiþim..
imtiyazda, bilançoda çöp olmuþ...al gülüm ver gülüm ile bu iþi toparlayacaðýz artýk....
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yakýnda 20 liradan alýrým...
https://youtu.be/X-xYEOYsul0?si=F9kihHvHpRgqsmFY
Palanýn bize sattýrmak için yaptýklarý. Bizimde inadýna satmirem dememiz. Bakalým kim daha inatçý pala efendi...
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Hocam, benim aklýma yatmayan bir durum var. Gün içinde defalarca akd ye baktým ama iþin içinden çýkamadým...
Bankof 3 milyon lot satýcý peþine Hsbc 1.7 milyon lotla satýcý, bu iki kurumun satýþlarý tüm satanlarýn % 92 si.... Mal bu kadar toplu mu, iki kurumun sattýðý gün baþka satýcý yok ya da satýlan her lot ayný kurum tarafýndan farklý hesaplarla toplanmýþ??? Satan diðer kýsmýnda sadece 36 bin lot var... Bu nasýl bir tezgah hakikaten anlamadým... Eðer insider trading olayý varsa, bilanço çok kötü gelecekse o halde bu haberi duyan sadece iki kurum mu?
Tarifelere zam üstüne zam yapýlýrken tarihin en iyi bilançosu gelecek diye beklenen Ttkom bugün tam tersi en az + 5 kapatmasý gerekirdi...
Aslýnda aðzýma geleni söylemek lazým ama klavye baþýnda edeb bozmayalým... Yine de ucundan dokundurmadan da edemem, bu ülkenin b.ku çýktý... Her iþ her yer her kurum kokuþmuþluk sergiliyor... Ýki kiþi bu ülkeyi bitirdi, dahasý da var ama ya sabýr...
Bir milyar dolar bile çok olur. Zaten þirket yýllardýr gelirini daðýtmayýp altyapýya gömdü. Daha birsürü yatýrým yapýlmasý gerekiyor. Ýmtiyaz teþvik olarak sembolik bir ücretle uzatýlacak ki þirket borçlarý kapayýp yatýrýmlarýný tamamlasý ve eski karlý günlerine dönsün. Bu þartlarda ne blok ne halka arz yoluyla hisse satamaz varlýk fonu. Þirket kar edecekki arge ve altyapýya bolca para harcayabilsin... Tahtadaki iþlemler gayet bilinçli hesaplý yapýlýyor.biz sadece alsat yapabiliriz fiyatý onlar belirler...
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Yer Ýmleri