Ttkom 400milyon 585bin lira ARAÞTIRMA ve geliþtirme için harcama yapmýþ.bu para bir yerlere transfer edilmiþ olmasýn?
Ttkom 400milyon 585bin lira ARAÞTIRMA ve geliþtirme için harcama yapmýþ.bu para bir yerlere transfer edilmiþ olmasýn?
Yönetim kurulunda bankalarýn olmasý nedeniyle, ttkom da paranýn bir yerlere peþkeþ çekilmesi olasýlýðý bana düþük geliyor.
Kanaatimce TTKOM un bankalarda kalmasý biz yatýrýmcýlar için daha iyi.
Eðer TVF alacak ise de gerçek deðerini bankalara vermesi ve bizler için de çaðrý fiyatý belirlemesi lazým.
Þu an ttkom hakkettiði borsa deðerinde deðildir. TVF 4 yýlda dolar bazýnda 3 te 1 fiyatýna gelmiþ olan ttkom hakkettiði deðeri vermesi gerekiyor. Ayrýca bu iþi lütfen sürümcemede býrakmasýnlar. Eðer bankalardan devir alýnacaksa fiyatýnýn bir an önce belirlenmesi ve ilan edilmesi gerekiyor.
Ben þahsen bu yýl temettü veriminin %10 u zorlayacaðýný umut ediyorum. Hedef 1 TL temettü.
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Son düzenleme : mustican; 02-02-2022 saat: 09:40.
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
evet satýn alýr iþletir karsýz bir þekilde veya zararda ettirir. böylece enflasyon sepetinde eksi enflasyonla cumhurbaþkanýnýn istediði rakamlarý tutturmasýna yarar.amaç ttkomun büyümesi deðil siyaseten fayda saðlayýp saðlamadýðý önemli. bu benim þahsi görüþüm.yatýrým tavsiyesi deðildir. .inþallah TVF NUNA SATILMAZDA TTKOM DAKÝ KÜÇÜK YATIRIMCI TEMETTÜSÜNÜ ALIR .3. tarafa satýlýr düþüncesi tamamen hayaldir.
Yer Ýmleri