Tcell Cuma günü %6 bugün de tam gaz giderken bizim eþþek yine kývranýyor.
Ne satýþ ne de temettü haberi gelmedi.
Ýyi haftalar herkese.
Tcell Cuma günü %6 bugün de tam gaz giderken bizim eþþek yine kývranýyor.
Ne satýþ ne de temettü haberi gelmedi.
Ýyi haftalar herkese.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
ttkomda önce 8 tl ardýndan 7 tl li fiyatlara yolculuk baþladý sanýrým. TVF FAKTÖRÜ BÖYLE BÝR TUFANDIR ÝÞTE. GENEL MÜDÜR TTKOMUN ÝÇÝNDEN GEÇTÝ DARMA DAÐIN ETTÝ BÜTÜN GÖZTERGELERÝ BOZDU. BUNU BÝLÝNÇLÝ VE EMÝRLE YAPTIÐINA ÝNANIYORUM.
Son düzenleme : .bozoklu.; 21-02-2022 saat: 17:05.
Tcell yeþil yaktý, bunun sahibi yok, yok yok sahibi çok.
Çok rezil hisse vesselam, endeks yeþilken de, kýrmýzýyken de düþüyor.
merak etmeyin bu fiyatlardan almayan , elinde mal olupta satanlar 40 - 50 olsa kapýþýrlar. hisse baþý 1,65 kar ile bu fiyatlarýnda altýna düþmesi çok komik olur.bu 1,65 lik karda en öldüm durumundaki karýdýr þirketin...bir süredir tahtada yabancý çýkýþý gözüküyor.siz olsanýz alacaðýnýz temettünün %30 unu stopaj olarak vermek istermisiniz ??? iþte býyýklýlar satýp yerli kuruma geçiyorlar %10 stopaj için....olasý bi haberde 0 -50 den malý çakacaklarsa eðer malý çeþitli kurumlara daðýtýp izlerini kaybettirimeleri lazým...bence yabancý satýþýnýn nedenleri bunlar olabilir...bu sýra gelecek genel kurul , temettü ve satýþ haberlerine odaklanýn ...elinizdeki malýda kaptýrmayýn... selametle![]()
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Sn. Temelci, Tcell'de de ayný durum var ama yer çekimine karþý direniyor hisse.%1.5 artýda hisse, son zamanlarda pozitif ayrýþtý.
ttkomun karý türkcellden çok.hem gsm hem fiber altyapýmýz var...þuan satýþ aþamasýndayýz..halka açýklýðýmýz %13..türkselin borcunda büyük yükseliþ vardý (tam emin deðilim þöyle bi bakmýþtým bilançoya)...ben temel verilere göre hareket ederim..ttkom bana göre çok daha avantajlý..düþtüysek kalkarýz sorun deðil...![]()
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Yer Ýmleri