Artan

42,68 10 13:54
184,10 9.98 13:54
47,38 9.98 13:54
16,66 9.97 13:54
19,87 9.96 13:54
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 13:54
6.542,50 -7.85 13:54
39,06 -6.24 13:54
100,10 -5.92 13:54
72,50 -5.78 13:54
Azalan Hisseler

İşlem

14.532.049.466,75 13:54
8.224.149.600,25 13:54
7.110.719.133,81 13:54
6.012.131.418,04 13:54
5.515.190.212,85 13:54
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4709 madde; 1 - 8 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Niye kızdın ki abi
    Çok yüksek fiyata başkasına satacaksa 13 liradan çağrı yapar

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tabiki çağrı yapması lazım çağrı yapmaz ise bizi madur ederse cumhurbaşkanına hakkımı haram ederim.eğer halk bank ve vakıfbanktaki gibi hisseyi kar yönüyle kısırlaştırır ise ALLAH VARLIK FONU YETKİLERİNİ DÜNYANIN EN BÜYÜK DERTLERİYLE başlarına bela yağdırsın.inşallah faizden kaçalım derken cumhurbaşkanının gazabiyla imtihan edilmeyiz.inşallah TTKOM DAHA YÜKSEKLERE ÇIKARDA emeği gecenlere dua ederiz. aksi taktirde beddualarımız varlık fonu yetkilileriyle birlikte olacaktır buda biline.!
    Son düzenleme : .bozoklu.; 10-03-2022 saat: 22:25.

2.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    tabiki çağrı yapması lazım çağrı yapmaz ise bizi madur ederse cumhurbaşkanına hakkımı haram ederim.eğer halk bank ve vakıfbanktaki gibi hisseyi kar yönüyle kısırlaştırır ise ALLAH VARLIK FONU YETKİLERİNİ DÜNYANIN EN BÜYÜK DERTLERİYLE başlarına bela yağdırsın.inşallah faizden kaçalım derken cumhurbaşkanının gazabiyla imtihan edilmeyiz.inşallah TTKOM DAHA YÜKSEKLERE ÇIKARDA emeği gecenlere dua ederiz. aksi taktirde beddualarımız varlık fonu yetkilileriyle birlikte olacaktır buda biline.!
    çağrı fiyatı kimseyi kurtarmaz.vatandaşa 4 dolara kitlemişler borsaya açarken.bizdeki hissenin ederi 4 dolar.bankalar yanlış kredi vermenin cezasını ödedi.şimdi önümüze bakacağız.kısa sürede 15 leri görecektir normal olarak.şirketin önündeki en büyük engel kalktı.
    şimdi 5 g lisansı verilecek.
    sonra fiber altyapıyla - mobil telekom ayrılıp 2 farklı şirkete dönüştürülecek.
    faturalar zamlandırılıp hakettiği karları yapması sağlanacak.(satınca yabancı aldı faturalar yükseldi demesinler diye)
    en son yabancıya kalllavi bir fiyata çakılması gelecek.
    işte yabancıya çakılınca çağrı zorunluluğu olacak
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

3.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    çağrı fiyatı kimseyi kurtarmaz.vatandaşa 4 dolara kitlemişler borsaya açarken.bizdeki hissenin ederi 4 dolar.bankalar yanlış kredi vermenin cezasını ödedi.şimdi önümüze bakacağız.kısa sürede 15 leri görecektir normal olarak.şirketin önündeki en büyük engel kalktı.
    şimdi 5 g lisansı verilecek.
    sonra fiber altyapıyla - mobil telekom ayrılıp 2 farklı şirkete dönüştürülecek.
    faturalar zamlandırılıp hakettiği karları yapması sağlanacak.(satınca yabancı aldı faturalar yükseldi demesinler diye)
    en son yabancıya kalllavi bir fiyata çakılması gelecek.
    işte yabancıya çakılınca çağrı zorunluluğu olacak

İNŞALLAH CUMHURBAŞKANI HALKBANKTAKİ VAKIFBANKTAKİ KÜÇÜK YATIRIMCININ AHINI TTKOMDA ALMAZ.ALLAHIN GAZABI ÇOK BÜYÜKTÜR.ÇOK ŞİDDETLİDİR.BU GÜN YİNE YÜKLÜ MAL ALDIM.KORKUYORUM SAYIN TEMELCİ.cumhurbaşkanının adaletsizliğinden korkuyorum.hayatta haram yemedim alın terimi halkbankta yediği gibi burdada yerse diye korkuyorum vallahi.günsonu haberi duyunca dizlerimin bağı çözüldü.bu sefer tayyip erdoğan beni mezara gömecek diye korkuyorum.çünkü adam nereye el atsa kurutuyor.inşallah yiğit bulutbey burada üçün birini vermez elimize....

4.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    İNŞALLAH CUMHURBAŞKANI HALKBANKTAKİ VAKIFBANKTAKİ KÜÇÜK YATIRIMCININ AHINI TTKOMDA ALMAZ.ALLAHIN GAZABI ÇOK BÜYÜKTÜR.ÇOK ŞİDDETLİDİR.BU GÜN YİNE YÜKLÜ MAL ALDIM.KORKUYORUM SAYIN TEMELCİ.cumhurbaşkanının adaletsizliğinden korkuyorum.hayatta haram yemedim alın terimi halkbankta yediği gibi burdada yerse diye korkuyorum vallahi.günsonu haberi duyunca dizlerimin bağı çözüldü.bu sefer tayyip erdoğan beni mezara gömecek diye korkuyorum.çünkü adam nereye el atsa kurutuyor.inşallah yiğit bulutbey burada üçün birini vermez elimize....
    varlık fonunun çağrı yapma zorunluluğu yok.zaten çağrıya gerekte yok.13-14 ler sizleri kurtarıyorsa o fiyatları 2 haftada görebilir.
    ilerisi için dediğim senaryolar düşünülüyordu.
    - eğer satacaklarsa karlılık yükseltilecektir.
    - satılmayacaksa karlılık yine yükseltilecektir. çünkü kasa tam takır kuru bakır.para lazım kasaya.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •