Hahaha
Kelin ilaçý olsa... SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hahaha
Kelin ilaçý olsa... SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Merhaba geniþ bant toplam abone sayýsý ve parakende farký nedir... Toplam abone sayýsý 14.3 mu deðil mi emin olamadým.1647611312737.jpg
Tablodaki tek olumlu þey fiber hattýn 7,3 milyondan 9,6 milyona çýkmýþ olmasý. 1 yýl içinde çok iyi geliþme.
Abone baþý gelirler, 12 liraya tavuk döner-ayran satan esnaf ile ayný gibi.
2 telekom þirketinin 2021 verilerini yazacam, birincisi fransýz ikincisi ispanyol.60-65 milyon nüfuslu 2 ülke.
Piyasa deðeri : 28 milyar EUR- 23,5 milyar EUR
Ciro (yýllýk) : 42 milyar EUR- 39 milyar EUR
Kar (yýllýk). : 3 milyar EUR-2,42 milyar EUR
Temettü(yýllýk) :1,8 milyar EUR- 1,58 milyar EUR
Yýllýk temettüleri > 1,65 milyar dolar.
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
þirket için çok olumlu bir haber.daha önce söylediklerimizi özet geçmiþ.þirketin en büyük sorunu lisans yenilenmesi ve altyapýydý.bu satýn almanýnda bu sorunlarý çözmek amaçlý olduðu vurgulanmýþ.
þirketin deðerinin mevcut satýnalmanýn çok üstünde olduðu ve bu deðerlere çýkarýlýp borsada satýlacaðý çok olumlu bir haber.
-þirket imtiyazlarý yenilenecek, lisaslar verilecek , faturalara yapýlmayan zamlar yapýlýp þirket çok daha karlý bir hale getirilecek ve borsada çok daha yüksek fiyatlara rahatça satýlabilecek.....![]()
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
ekgyo
halbank gibi ikincil halka arz yapýlmýþ þirketlere baktýðýmýzda sayýn temelci gerçekten umudunuza hayran olmamak elde deðil.
%13 küsurluk bir açýklýk çok az olduðunu, bunu artýrma niyeti için büyük bir avantaj olduðunu daha önce belirtmiþtik zaten.
Hiç zaman kaybetmek niyetinde deðiller, onaylar hemen alýnýyor, öncelikle bir cazibe merkezi olmalý ki istedikleri fiyattan arz etsinler, ben açýkça iþtiraklerini arz edeceðini bekliyordum.
Bakalým daha neler göreceðiz.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri