hiçbir þekilde deðerinde bir artýþ olmýyacak ve gittikçe düþecek ve siz bu yazýlarýnýzla pek çok küçük yatýrýmcýya umut verdiðiniz için kul hakký yemiþ olacaksýnýz bu kiþiler arasýnda bende varým sayýn temelci.benide çok defa yanýlttýnýz.türkiye varlýk fonunun eline düþüpte deðerlenen þirket olmuþ mu ki?bu fon bir rant çiftliðine dönüþmüþ olmalý ki hangi þirket bünyesine katýlsa tarihi dip seviyelere geliyor ne hikmetse.sanki kara delik gibi þirketketleri kurutuyor ve deðersiz hale getiriyor. sizde bu gerçeði bile bile daima umut verdiniz çok kiþiyi çok büyük zararlara uðrattýnýz bunuda unutmayýn .
yazdýklarýmýn arkasýndayým. benimkiler sadece beklenti. þirketi ben yönetmiyorum. fiyatýda ben belirlemiyorum. amacým üstadým diye milleti toplayýp mal çakmak deðil. daha önce söylediklerimiz yaptýðýmýz tahminler tutabiliyor. þirket bankalarca satýldý. bizde isterdik direk araplar alsýn 25-30 liralardan. ama olmadý iþte. diðer senaryo gerçekleþti. merak etmeyin burda küçük yatýrýmcýyým diye dolananlarýn hepsinin elindeki lotun toplamýndan fazlasýný ben topladým bekliyorum...![]()
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Ýnternet kullanýcýlarýnýn cebine yansýyacak: "Türk Telekom'da yüzde 70'e yakýn zam onaylandý"
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Tcell de temettü yu açýklamadý ama hisse üzerinde baský oluþmadý. Ttkom da son 1 ay yabancý cikisyla baský oluþtu. Þimdi temettü yu bekliyoruz. Ben 1,50 üzeri temettü bekliyorum. Temettü verim oranýnda en yüksek hisse olabilir. Temettü kararý sonrasý belki biraz yürür. Uzun vade bir beklentim yok, tvf elinden çýkmadan sýra dýþý bir yükseliþ yaþanmaz diye düþünüyorum.
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Temettü konusu bankalar ile görüþmelerde mutlaka konusulmustur. Yonetim kurulunun bu kararý genel kurul toplanti tarihinden bir gün önce açýklayacaðýný tahmin ediyorum. Temettu daðýtýrlar ise vereceði temettu kadar prim yapmasý beklenir. Bu kadar bekledik bir kaç gün daha beklemekte fayda var.
bu yazýyý okuduktan sonra müdahil olmadan duramadým;hiçbir þekilde yükselmeyecek,bilakis gittikce düþecek diye kesin hüküm verdiðiniz bir hissenin forumunda ne iþiniz var kardeþim.kesinlikle yükselecek dediðiniz hisselerde vardýr sizin þüphesiz, neden oralarda deðilsiniz.eleþtirdiðiniz arkadaþýmýz yine bir görüþ bildirmiþti;siz kesin hüküm bildirmiþsiniz siz müneccim misiniz yoksa müneccim ......yediniz?
uysal 61 nikli kalbi bozuk ruhu kirli saygýsýz zat. beni küfürlü bir þekilde eleþtirmiþin kullandýðýn o kelimeyi sana iade ediyorum. yazýmý dikkatli okusaydýnýz terbiyesizce eleþtirmezdiniz.benim bir hissede olup olmamam seni hiç ilgilendirmez. haddini bil saygýlý ol edeps
izlik yapma.
Yer Ýmleri