Alýntý Originally Posted by .bozoklu. Yazýyý Oku
hiçbir þekilde deðerinde bir artýþ olmýyacak ve gittikçe düþecek ve siz bu yazýlarýnýzla pek çok küçük yatýrýmcýya umut verdiðiniz için kul hakký yemiþ olacaksýnýz bu kiþiler arasýnda bende varým sayýn temelci.benide çok defa yanýlttýnýz.türkiye varlýk fonunun eline düþüpte deðerlenen þirket olmuþ mu ki?bu fon bir rant çiftliðine dönüþmüþ olmalý ki hangi þirket bünyesine katýlsa tarihi dip seviyelere geliyor ne hikmetse.sanki kara delik gibi þirketketleri kurutuyor ve deðersiz hale getiriyor. sizde bu gerçeði bile bile daima umut verdiniz çok kiþiyi çok büyük zararlara uðrattýnýz bunuda unutmayýn .
yazdýklarýmýn arkasýndayým. benimkiler sadece beklenti. þirketi ben yönetmiyorum. fiyatýda ben belirlemiyorum. amacým üstadým diye milleti toplayýp mal çakmak deðil. daha önce söylediklerimiz yaptýðýmýz tahminler tutabiliyor. þirket bankalarca satýldý. bizde isterdik direk araplar alsýn 25-30 liralardan. ama olmadý iþte. diðer senaryo gerçekleþti. merak etmeyin burda küçük yatýrýmcýyým diye dolananlarýn hepsinin elindeki lotun toplamýndan fazlasýný ben topladým bekliyorum...