Originally Posted by
.bozoklu.
SAYIN ARKADAÞLARIM BU TTKOMDA YÝYÝCÝ YAMYAMLAR OLDUÐU SÜRECE hisse ne satýlýr nede iyi kar býrakýr çünkü birinci çeyrekte adam 6,5 milyar kar ediyorken çeyreksel olarak 560 milyon kar yazdýrdý geri kalan 6 milyar nerede?1,5 milyar yatýrým yaptýk diyor. geriye üç aylýk gider 4 milyar .iþte çiftlik þirket budur. bu durum beni uyandýrdý vurgun çok devasa büyüklükte.. hisselerimin yüzde 80 nini çýktým ve tekfene geçtim 46 tl hedef fiyat veriliyor.çok þükür ki geçmiþim.yedi ceddime vasiyetim var tayyip beyin iktidarýnda türkiye varlýk fonu hissesi almasýnlar diye.boþuna sitrese girdim burada ve yiðit bulut elimize üçün birini verdi.borsada çok fýrsatlar var kardeþlerim yine siz bilirsiniz yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir bozoklu amca neden giderken bize yazmadýn demeyesiniz diye yazdým.hakkýnýzý helal edin lütfen kul hakkýndan çok korkarým. yazdýklarým þahsi fikrimdir yanlýþ düþünüyor olabilirim. kalýn saðlýcakla..ölünceye kadar da tekfende beklemeye karar verdim ALLAH piþmanlýk vermesin. amin
Yolunuz açýk olsun.biliyorsunuz en son evimizde satýp bastým ttkoma.ben sonuna kadar gitmeye kararlýyým.
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Yer Ýmleri