Azýcýk da endekse sen destek at yahu, varlýk fonu milyarlarý döktü ama zerre kader direnmiyor hisse, bugün de Tuprs ve Asels ile idare ediyorlar.
Valla böyle zamanlarda TT ve Tcell baþrol olmasý lazým ama ölü gibiler.
Azýcýk da endekse sen destek at yahu, varlýk fonu milyarlarý döktü ama zerre kader direnmiyor hisse, bugün de Tuprs ve Asels ile idare ediyorlar.
Valla böyle zamanlarda TT ve Tcell baþrol olmasý lazým ama ölü gibiler.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Hisse 9'u da kýrdý bugün vade sonu, adamlar düþüþe göre poz almýþlar ki artýya bile izin vermiyor, valla güç onlarda küçük yatýrýmcý yok zaten, istediklerini yapýyorlar, fon aldý hisseleri ama tek icraat yok, vade uzatýmý bile yapýlamadý daha, sahipsizlik var maalesef.
Metrekaresi 10-20 bine ev alacaðýma tanesi 8,82 den Telekom topluyorum. Çöp tenekesi arabalarýn bile 70-80 bine satýldýðý yerde bu fiyatlar bedava.....alýr çökerim elbet bununda zamaný gelir....
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
sayýn temelci inþallah çok kazanýrsýnýz .bütün küçük yatýrýmcýlar çok kazansýn istiyorum yöneticilerimiz ünüversite mezunu karý koca bir memurun sýfýr bir araba veya sýfýr bir daire alma hayallerini tamamen yoketti.izlenen yanlýþ ekonomik politikalar yönetenlerin lüks ve israfý ülkeyi bu noktaya getirdi.bu gün bir memýrun bir ev almasý imkansýz durumdadýr. sýfýr bir araba almasý imkansýzdýr.elinde evi arabasý olan çok çok kazandý. en çok kaybedende borsa oldu.borsadaki küöük yatýrýmcý resmen battý ve büyük oyuncularýn yemi oldu.keþke evi satmasaydýnýz . ben bir halkbank faciasýna tutuldum.sayýn ALÝ BABACAN ZAMANINDA hükümet bankalara siyasi tasarrufta bulunamazdý. ALÝ BABACAN SAF DIÞI EDÝLDÝKTEN SONRA kamu bankalarý siyasi bir çiftliðe dönüþtü.halk bankasý 15 liralardan 3 tl ye kadar düþtü karý talan edildi ve bugün sürünüyor.ayný akibet türksell ve ttkomun baþýna gelecek diye korkumdan bu þirkette sembolik birmiktar hisse býrakarak ayrýldým.9,30 dan sattým. çünkü ekonomi politikalarýndan dolayý varlýðýmý týpký halkbankta olduðu gibi kaybedeceðimden korktum. inþallah.iatediðiniz olur inþallah kamu þirketleri çok yükselir inþallah düþüncelerimde ben yanýlmýþ olurum.30-40 liraya birtas çorba içildiði bir dönemde 40 tl ye internet paketini pzarlýyan ve enflasyonun %73 olduðu bir ülkede bu þirket bu kafayla iyi kar býrakamaz diye düþünürüm.kalýn saðlýcakla
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Haftalýkta 9 üstüne atmazsa umutlar da baþka bahara kalýr, tahta zayýf yine, Tcell daha iyi.
Yer Ýmleri