bu arada dolar grafiðinde nivea kullandýðý açýkça görülüyor..2013 ten bu yana almýþ eline nivea yý sürüm sürüm sürünüyor..![]()
bu arada dolar grafiðinde nivea kullandýðý açýkça görülüyor..2013 ten bu yana almýþ eline nivea yý sürüm sürüm sürünüyor..![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Hah bi delimiz eksikti o da tamam. Hoþgeldin esözcan.. hisse yürüsün sana huni alacam![]()
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Hoþ bulduk diyemeyeceðim.. çünkü 1996 dan bu yana borsadayým ve hissenet kurulmadan önce kurucusu ile birlikte hisse senedi alýp satýyordum.. üye olduðum zaman babo , Sicilyalý üye bile deðildi..
Malsýz olduðumu yazdým.. ama sen kimbilir nerelerden mallandýn ki deli divane olmuþsun.. bu yüzden huniyi baþýnda tutmaya devam et..ama herkese de saldýrma..
ttkom aylýk taramada nasýl neden ve nasýl boy gösterdiðini Petkm sayfasýna yazdým.. aynýsý ttkom da var.. giderse binerim.. yoksa senin gibi deli olmaya niyetim yok..
eðlenmek, keyif almak ve para kazanmak benim sýk yaptýðým bir þey.. sende bunu ayný anda yapmaya çalýþ.. inan ruh saðlýðýna iyi gelecektir..
dolar bazýnda aylýkta yeþil ve beyaz birleþimi sonras,ý 2013 te son bulmuþ .. sistem saðlýklý bir al vermemiþ..
tl aylýk
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
grafikler çok uzun oldu.. 60 dakýkalýklar da özet geçeyim YEÞÝL KIRMIZI PEMBE þiþman kadýnlar.. yatayda kaldýklarý sürece sorun yok ancak yularý çapraz ile düzeltme olasýlýðý gündeme gelir..þu an kýmýzý ve pembe yatay taþýyýcýlar kahve sarý roza lacivert destekler.. 2 defa lacýverte çarpmýþ.. üzerinde kaldýðý sürece sorun yok.. iyi çalýþmalar
![]()
Ben zaten serbest deliyim.. bu siteyi de 2005 lerdi sanýrým çok eskiden beri takip ederim. Sayesinde çok þey öðrendim. Hiçbir grafik temel analizin önünde deðildir. Çoðu týrttýr... Mühim olan büyüme karlýlýk vizyon yönetimdir... Grafiðe göre mal alýyorsan Sasa , hektaþ , smrtg tavsiye ederim. Alým için ttkoma 40 - 50 li fiyatlarý bekle. Ben sana o fiyatlardan satarým
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Usd bazinda zaten zarar, birde alternatifleri var thy alsan 4 kat cikti ordan da zarar ,
Onu simdi satip ttkom alsan thy sabit kalip bu 2 kat yapsa daha büyük zarar![]()
Bu illaki cikacak bozuk saatin günde 2 kere doðruyu göstermesi gibi birsey ,
Türev piyasasinda at kosturan bir tahtaci var,
Derenin dibiinin kac kulac olduðunu söyleyelimde yüzme bilmeyen çivileme atlamasin![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer Ýmleri