ttkom tepe degeri 27,72
þu an 17.60
tepeye göre yüzde 37 düþmüþ durumda ilginç bir tahta ... yatýrým tavsiyesi deðildir
1 adet ttkom 92 cent
Hisse 19.80 altýnda pahalý, üstünde ucuz .
200 gün ortalamasý 14.86
Telekom, artýk neyi fiyatlýyor, anlamýþ deðilim.. Endeks altý getirinin yanýnda tcell ile arada bu kadar fark neden açýldý?
Bir kaç ay önce bist30 da olan hisse %40 dan fazla düþmüþ. Ýptal olmasa bugün genel kurul vardý. Bu seviyelerde genel kurul yapýlsaydý, yatýrýmcý, jöleli ve diðer yönetim kurulu üyelerini fazlaca terletirdi.. Þirket, bu durumda geri alým yapmýyorda 13-14 e düþünce mi geri alým yapacak..
Þirket yöneticisi þükrü kutlunun milyarlýk serveti olduðu , evlerini satýp yurtdýþýna kaçmaya çalýþtýðý dedikodusu var. Kendisi iki gündür söylenenlerle ilgili bir açýklama yapmadý. Þirket tam bir arpalýk olmuþ. Gece gündüz yandaþ medya kanallarýnda reklamlarý dönüyor. Þirketin gelirleriyle reklam adý altýnda yandaþlar fonlanýyor. Ýmtiyaz baþvurusu diyip millete malý kitlediler 27 den. 3-4 aydýr baþvuru sonucu gelmez mi? Þirket borçlu durumdayken 2 milyar nasýl baðýþlanýr. Devlet kendi payýný baðýþlasýn. Benim payýmý nasýl baðýþlar. Malesef çok kötü bir yönetim anlayýþý var. Hani nerede þirket geri alýmlarý.hiçbir faliyet yok.
Kurumsal Hukuk devleti tercih deðil..mecburiyettir.Kiþiyle kaim devlet tasarýmý öðrenilmiþ çaresizliktir.
Þükrü kutludan hala bir ses yok. Ýnsan hakkýnda böyle iddialar varsa çýkar bi açýklama yapar. Yalansa yalan iftira der ortaya belgelerini koyar. Böyle sessiz kalýnca daha çok suçlu olduðu algýsý geliþiyor.
telekom da imtiyaz hikayesi falan var dedikte, turkcell imtiyaz sözleþmesi uzatýlmasýna ragmen saðlam satýþ yiyor.. seciöm bitip de yeni ekonomik politikalar yol haritasý belirlenmeden endekste u testere devam edecek gibi..
Yer Ýmleri