Piyasanýn lokomotifi olmasý için çok uygun bir hisse aslýnda, dolaþýmdaki pay %13.32.
Yönetim bankalardan %55 payý geri alýnca yeni halka arz gibi þeylerden söz etmiþti, imtiyaz onayý gelince niyet beli olur.
Piyasanýn lokomotifi olmasý için çok uygun bir hisse aslýnda, dolaþýmdaki pay %13.32.
Yönetim bankalardan %55 payý geri alýnca yeni halka arz gibi þeylerden söz etmiþti, imtiyaz onayý gelince niyet beli olur.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
https://www.morningstar.com/stocks/xist/ttkom/ownership
ilginç rakamlar yatýrým tavsiyesi deðildir
Türk Telekom Grubu'nun stratejik yatýrým planlarý ve sürdürülebilirlik gündemi doðrultusunda karbon ayak izimizi azaltmak, iklim riski yönetimine katkýda bulunmak ve finansal deðer yaratmak amacýyla Güneþ Enerjisi Santrali (GES) kurulum çalýþmalarýmýzý yakýn gelecekte hýzlandýrmayý hedeflediðimizi paylaþmýþtýk.
Bu kapsamda Þirketimize, Türkiye Elektrik Ýletim A.Þ. (TEÝAÞ), Elektrik Piyasasýnda Lisanssýz Elektrik Üretimi Yönetmeliði'nin ilgili 5/1h maddesi çerçevesinde tahsis edilen 317,8 MWe kurulu güç kapasitesine ek olarak 88 MWe kadar daha kurulu güç tahsis etmiþ olup, sürecin devamýnda teknik detaylara iliþkin görüþ verileceðini bildirmiþtir. Alýnan ek kapasite ile toplam 405,8 MWe kurulu güç kapasitesi, mevcut toplam elektrik tüketimimizin yaklaþýk %65'ine tekabül etmektedir.
GES yatýrýmlarýnýn T.C. Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Bakanlýðý Milli Emlak Genel Müdürlüðü'nden 29 yýllýðýna kiralanacak araziler üzerinde; Diyarbakýr, Aðrý ve Sivas lokasyonlarýnda gerçekleþtirilmesi planlanmaktadýr.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri