Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Grafikler için teþekkürler.
Ben de ttkom için son alýmlarý yaptým. Daha da almam ;)
Ayrica turkcell den ilave alim yapýp ttkom tcell portföyümu eþitledim.
Who wants to be millionaire ? yarýþmasýndan milyon $ lýk soru.
Sýfýr maliyetle tuttuðunuz hisselerinizin 2012 yýlýndaki deðerinin 1.5 milyon $ olduðu bilgisi size verilmiþ olsun.
Elinizdeki hisselerin 1 milyon $ olmasý için kaç yýl beklemeye razý olurdunuz?
A) 3 yýl
B) 5 yýl
C) 7 yýl
D) 10 yýl
Telefonica Brazil , Brazilyanýn TTKOM u diyebiliriz.
https://tr.investing.com/equities/telef-brasil-on-chart
Geçen yýl nisan ayýnda 11,40 usd hisse ederi ile 19-20 milyar piyasa deðeri ulaþmýþ
Þu aralar 9,2 usd hisse ederi ile 14-15 milyar piyasa deðerine sahip ...
TTkom ise þu sýralar 0,85-0,86 cent ile 3 milyar usd piyasa deðerine sahip..
Bir Avrupa ülkesi ya da ABD deki bir telekom þirket ile kýyaslamýyorum.
Brezilya nufusu hadi Türkiye nin 2 katý dersek, basit hesap önümüzdeki dönemlerde TTkom 7,5-10 milyar usd piyasa deðeri arasýnda dalgalanmasý tuhaf olmaz.
Brezilya dedigin ulke dunyanin en buyuk 8. Ulkesi . Sen ise 22 . Ne ile neyi kiyasliyorsunuz .
Brezilyada bir sistem var duzen var sende ne var . Bizde cakili kaldik gercekler aci malesef .
Soran olursa %70 tarifeyi fiyatliyor dersinz 😀😀😀😀
Internete erisim sorunsali olmadigi surece metaverse cagi tm anlamiyla gelmedigi surece bundan birsey olmaz . Bence satilsada alan olmayacak . Rica minnet yalvar yakar 3 5 atan olursa belki oda zaten simdiki fiyati
Bana gore durum bu . Kozal mi satilir thy mi bumu yada tcellin % bilmek kaclik payi bile alici bulur . Bunun kablolari alici bulur . Katmadeger yok
Yer Ýmleri