Ünlü, 3.çeyrek beklentilerini açýklamýþ. Ben 20,8 milyar hasýlat bekliyordum, ünlü 22,5 milyar demiþ.. 4.çeyrek çok daha iyi olacak.. O yiðit, elini biraz daha aðýrdan alýrsa lot ve zaman kaybedebilir...)
https://x.com/kartalavseren/status/1...022784737?s=20
Zaman göreceli bir kavram..
Son 2 yilda Þu yaptýðý hareketlere bakarsak
10->27>13>27>20
Zaman tahta yapýcýnin lehine iþliyor.
insanlarýn sabrý tükendi hatta yabancý takasý bile tarihi dip seviyelere indi.
Bir daha 27-30 yaptýðýnda dökülecek bir çok yatýrýmcý var
2012 zirvesinin, 7 de 1 inden neredeyse herkesi dökmüþ bile olabilir.
Ünlünün tahminleri tutarsa ve aktif savaþa girmessek daha sert hareketler bizi bekler.
Cironun Turkcelle yaklaþmasý iyi haber..
Öncelik Favök 1 milyar $ yakalamak.
Doðru adýmlarýn atýlmasý ile 1 milyar $ temettü verdiði günleri tekrar görmek dileðiyle.
Sevgiler..
Okumuþ çocuklarýn 3. Çeyrek beklentisi.
Akyatirim
22000 satýþ
8000 Favök
1700 kar
Garanti yatýrým
22000 satýþ
7400 Favök
1900 Kar
Akyatýrým, 3.çeyrek notlarýnda þirketin parayý mobil taraftan kazandýðý yazýyor. Ýnternet tarafýnda, tarife fiyatlarý yukselse de enflasyona göre hala yeterli sevide olmadýðýný soyluyor.
Çevremde telrkom mobil kullananlara baktýðýmda sayýlarý her gecen gün artmasýna ragmen tarife fiyatlarý neredeyse tcell seviyesinde ve çekim gücünden eskiye kýyasla hiç þikayetçi deðiller..
Ýmtiyaz olayýnda 2 ayrý lisans uzatýmý ile ttkom un içinden potansiyel bir tcell çýkarabilir. Bu alt yapý var. Yeni bir isim altýnda branding, markalaþma ile olmayacak bir þey deðil.
Diðer aracý kurumlarin kar beklentileri daha yüksek geldi
Umarým kafadan sallamiyorlardir.
3 milyar tahmin eden var.
Ceyrekte 100 milyon $ kar.. cok ciddi bir duzelme iþareti olur. Yapilan zamlarýn geriden gelme etkisi var..
Ben bugün kusurat alim yaptim.
Þirketin tam 10000 de 1 i benim oldu ;)
Yer Ýmleri