Peh Peh, tahtayý kopar tavan yap ertesi gün baþ aþaðý.)
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Evet 40 a bir dokunduk. Kalýcý olarak 40 fiyatlamalarý baþlasada 3x lu fiyatlarý görmesek artýk.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
" Bir Cüzdaný Doldurmak, Boþ Olanýna Katlanmaktan Daha Kolaydýr "
Mayýsta 3 aylýk bilançoda göreceðiz. Faturalar her yenilenen sözleþmede misliyle katlanarak artýyor. Gelirleri ve karýnda artýþ olacakmý? Bu kaðýtta haber odaklýyým. Þu imtiyaz iþi çözülmeden pek bi deðeri olmaz gözümde. Hiçbir yatýrýmcý fiber imtiyazý olmadan gelipte bu þirkete ortak olmaz. Bir yýlý geçti baþvuru yapýlalý hala bi cevap gelmedi btk dan. Ben bu sýralar birþeyler bekliyorum artýk. Piyasada sadece 150 milyon lot miktarý kaðýt kaldý. Alsatçýlarýn mallarýný toplaya toplaya götürüyorlar. Hiç acýmam tavuk dönercilere. Bi tavuk döner parasý karý görünce satýyorlar. Böyle toplanmasý yakýn zamanda imtiyazýn halledileceðini düþündürüyor bana. Ýþte o zaman 3-5 belki 10 dolares gibi fiyatlarý konuþabiliriz
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Belki imtiyaz ve blok hisse satýþýyla ortaklýk görüþmeleri bir arada gizliden yürütülüyordur. Ben topladým umutla bekliyorum. Alsatçý uyanýklar en son 20 lerde kaptýrdýlar mallarýný. Ýþte böyle aldým sattým derken biranda malsýzda kalýnabiliyor. Ýnsan 20 den sattýðý kaðýdýda gelip kýrktan alamýyor sonra. Ben dolar olarak bakýyorum.3-5 belki 10 dolar. Bekleyip görecem filmin sonunu...
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Yer Ýmleri