Originally Posted by
bigdata
İmtiyazı uzatmayıp şirketi kapatmayacaklarına göre neredeyse tamamı kamuya ait olan şirketin imtiyazı her turlu uzatılır ama bu durumun fiyatlama üzerinden bir etkisi olmaz artık. (İşin içinde %100 özel şirket Vodafone da olduğu için ücretsiz olması rekabet hukukuna ters) En son 1,5 yılönce bu haberle 1,5 dolardan milletin sırtına malı yüklediler. Hayvan terli bir daha kimse yemez bu haberi.
Bu saatten yapacakları tek şey, gelirleri artırıp hortumları kapatmak olmalı.
Fibere 20 milyar dolar yatırım yapıldı. Bu şirket o parayı yatırımcıya temettü olarak ödemedi. Şimdi ihaleyle mihaleyle olmaz bu iş. İşin cefasını ttkom çekti. Şimdi vodafon yada tcell gelipte işletme hakkını ben aldım ihaleyle diyemez. Ttkom bu işin kahrını fazlasıyla çekti. Altyapının sefasını sürecek uygun bir fiyatla verirlerse şirketin piyasa değeri ona göre hesaplanacak. Şirket şuan çöp durumunda. Fiyat hesaplaması için yapılacak anlaşma bekleniyor. Fiberi olmayan ttkom 50 cent bile etmez. Yada yıllık yüksek bir kira bedelide şirket fiyatını çöp duruma düşürür. Herşey anlaşma şartlarına bağlı...
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Yer İmleri