yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Borsaya zayen %14 kadarý açýk . Onunda 10 unu toplamýþlar açýkça. Piyasada sadece 3-4 lük kýsým kalmýþ en fazla. Onunda nekadarýný gizli topladýklarý meçhul.
Yukarý aþþa, emme basma tulumbasý formasyonu. Haber gelir diye korkudan alsatta yapamýyoruz ki. Zaten 30 bin lotu bile alýp satarken 3 basamak oynuyor. Tahta çok sýð aslýnda....
haftalýkta 48.96 kýrýlmamalý..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Her ay sonu klasik vadelleri patlatma operasyonu...basa basa alýrým diyor pala...teþvik paketindende birþey çýkacaðýný sanmýyorum. Ttkoma özel yatýrým , imtiyaz ve lisans teþvikleri þart... Sahi noldu varlýk fonunun bankalardan satýn aldýðý paylarýn ödemesi. Hisse baþý 1.3 dolar civarýndan para verecekti bankalara. Borcunuda ödemedi bunlar...
Mesele anlaþýldý.
Hisseler daðýnýktý, özellikle bankalarda. Emeklilik, yatýrým fonlarý aracýlýðýyla operasyon el olarak bankoftan da destekleyerek yükseltip ceptu, cep yapýldý. Hiç maliyetlenmeden. E... kar görüncede fýrsat çýktý. Varlýk fonu olan bitene göz umarak borcunu ödemiþtir zaten.
Hisse 10 lireye de gelse aradaki marjlar cebe iniyo zaten. Yarýnda millet aðlayýp uhlarkende yukarý çeker gelene gidene gene verirler. Kaðýt aslýnda sahipsiz deðil. Sahip olanlarýn elinde oyuncak oluþu durumu özetliyor.
Ben istemesem olmaz.
Yer Ýmleri