Yapýlan zamlarýn asýl yansýmalarý 3-4 . Çeytekþerde gelecek. Þu ortamda karýný katlayacak ,pirimsiz ender sektörlerden iletiþim. Buradan satanlarýn aklýna þaþarým. Tam rahat edilecek zamanlarda bu kaðýtlar satýlýr mý hiç...
Yapýlan zamlarýn asýl yansýmalarý 3-4 . Çeytekþerde gelecek. Þu ortamda karýný katlayacak ,pirimsiz ender sektörlerden iletiþim. Buradan satanlarýn aklýna þaþarým. Tam rahat edilecek zamanlarda bu kaðýtlar satýlýr mý hiç...
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Faturalar üçe katladý. Hangi sektör 6 ay sonra gelirini üçe katlayabilir....
Yarýn güzel bir bilanço bekliyorum. Asýl zamlý faturalar3.4. çeyreklerde yansýyacak. Bu zamanda gelirlerini katlayacak nedir sektörlerden iletiþim...bundan sonra 50 nin altýnda mal toplayabileceðimi pek sanmýyorum. Hedef 150 oldu benim için...
4 hafta boyunca CRLN 52.25 direnci üzerinde kapanýþ yapamadý.. daha sonra CRLN direnci 50.90 a geriledi.. yine 4 hafta boyunca 50.90 üzeri kapanýþ yapamadý... ne olacak bu ttkomun hali...
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bu hafta bist30 a alýnacak þirketler acýklanacak. Bir süpriz olmazsa telekom 1 ekim de bist30 da.
Yer Ýmleri