Klasik Cuma sendromu, panikçiler tahtacýlarýn ekmek kapýsý oldu resmen, kaçýn kaçýn canýnýzý kurtarýn.
Vukuatsýz gün geçmiyor ki, ne içeride ne de dýþarýda, millet haklý.
Klasik Cuma sendromu, panikçiler tahtacýlarýn ekmek kapýsý oldu resmen, kaçýn kaçýn canýnýzý kurtarýn.
Vukuatsýz gün geçmiyor ki, ne içeride ne de dýþarýda, millet haklý.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
sn bawer açýkçasý neren olduðunu bilmiyorum.. (Viop çýktý mertlik bozuldu diyelim) benim bu gün için teknik beklentim noktalý ve satýþ yapmadýðým kalýn turkuaz arasý olmalýydý... mal satamadým diye kýzdým, bu sefer kredili ilaveler yaptým... pazartesi duruma göre kredililerin sonuçlarý belli olacak
kýrmýzý pembe bileþtikten sonra %51 olasýlýkla kýrmýzý bar ile show yapmasýna raðmen 2 renginde ayný deðer üzerinde olmasý halen güçlü olduðunu gösterir.. güçlü direnç bölgesi olarak belirlediðim dikdörtgen sonrasý, çin setti diye belirttiðim mürdüm 51.60 var... burasý el kol sallayarak geçilecek bir yer deðil... güzel ve coþkulu haberlere ihtiyaç duyulabilir..
çin settine gidebilmek için halen tamamlanmayan sinyaller var.. bu tamamlanmayan indikatörler yukarýdaki grafikte ver ama daha iyi gözlem yapabilmeniz için ayrý gönderiyorum...
leylak roza birleþti ancak bar oluþacak yay içinde kalmalý ve yükselmeli...
yeþil beyazdan ayrýlmýþ tekrar birleþmeleri gerekir..
iyi çalýþmalar..
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
bu soruya daha dürüstçe cevap vermem gerekirdi ama moraller bozulmasýn diye üzeri kapalý bir yorum yaptým..
aslýnda bu sorunun cevabý basit... þu an TTKOM haftalýkta (benim için eðlenceli olan) SÜRÜCÜ BELGESÝ yok... daha öncede yazdýðým gibi yükseliþ için 3 rengin ayný deðere ulaþmasý ve böylelikle sürücü belgesine sahip olmasý þartý aranýr...tabi bu arada sarýnýn kýrmýzý üzerine çýkmasý ve hep birlikte leylak üzerinde hareket etmesi ile güzel bir yükseliþ gerçekleþtirirler..
grafikte kýrmýzýnýn yataya dönmesi ve sarýnýn da uçurumdan atlarmýþçasýna 45 derce açý ile düþmesi kötü bir görüntü olsa da, yukardaki barlarýn yatayda kalmasý dikkat çekici.. bu durum ileride daire içine aldýðým yükseliþ olasýlýðýný aktif halde tutuyor...
grafikler fasa fiso da olsa benim gözlemlediðim durum bu... bu süreç devam ettikçe para bende, mal onda.. mal bende para onda oyununa, devam edeceðim... iyi çalýþmalar..
mürdüm = Çin setti
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Emeðinize saðlýk, bu haftadan umutluyum þahsen, Cuma günkü panik satýþlarý sonrasý çoðu hisse yeþillenirken TT ýsrarla kýrmýzý yaktý, kontrol kontrol bizde derler, Ýsrail Ýraný'ý vurdu vuracak hikayesi de gerçekleþti, piyasa fazla tepki vermiþti zaten, tahtacýnýn elinde fazla bir þey kalmadý yani.
Cumhuriyet Bayramýna belki de 50 üstünde gireriz beli mi olur,þimdiden kutluyorum.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
ilgine teþekkür ederim sn bawer.. bu hafta için, ben de umutluyum.. bu yüzden kredili mal aldým.. ancak uçacak kaçacak beklentim yok... uçarsa da itirazým olmaz.. endeksin 9.375 9.583 destekleri dikkat çekici...
al sat iþine gelince, zirveye yakýn satýp, dibe yakýn almak, para kazanmaktan daha da keyifli... bunu özgürce yapabilmek ayrý bir zevk... 1994-95 yýllarýnda bunu pala dilediði gibi yapýyordu.. þimdi sýra ben de.. yakalamýþým, býrakýmýyým...
![]()
Yer Ýmleri