Ülkede regülatöre güvensem Þunun genel kuruluna tek hisse ile katýlýp..Basiretli tüccar ne demektir konferansý veresim var.Biz küresel vizyon verdik sýra yurdum tokatcýsý modunu karekter edindi.
Ülkede regülatöre güvensem Þunun genel kuruluna tek hisse ile katýlýp..Basiretli tüccar ne demektir konferansý veresim var.Biz küresel vizyon verdik sýra yurdum tokatcýsý modunu karekter edindi.
Eblek ,satmadan bu hisse gitmez..tabii o lotlar O.ndaysa...eblek sat
O parayla al yat
Olmadý tripleks kat
Terzi,seninki kaç Watt
Ytd
GM 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katinanýn elinde makasý
Eblek’e gömlek biçemez
Eskiþehir ittifaký varki
Kimse dyoya set çekemez
Çek biraz daha yukarý da þu son kalan mallarý da vereyim...Sonra ne yaparsan yap...
Boþ konuþanlara hoþçakalýn DYO.
Ýlk 2 mesaj özel mesajlardan alýntý, son mesaj ise forumda yazýlmýþ olan...Linki aþaðýda:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...32#post6171232
Saatlere dikkat !...
Pekala, 03.11.2022'de öðleden sonra TEB'den yapýlan bir satýþ var mý ? Yok...Öðleden önce yapýlan iþlem de hepi topu 26 bin lot, nette 2.657 lot. Yav bu benim her akþamki raký param bile deðil...![]()
Herkes tanýsýn bilsin, kimse beni yalancýlýkla ya da boþ konuþmakla itham edemez. Eski hukukçu olduðumu bilin de yazýn; her þey bilgisayarýmda kayýtlýdýr...
*
Tahtacýnýn gelecek rezil bilançolar öncesi yukarý sürmek zorunda olduðunun farkýndayým. O son kalan 75K yý da uygun yerlerden kitleyeceðim kendilerine...![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Hissedard bey Ben Anlamadým bu yazýný ne demek istediðinizi. Eblek beyde 1 milyon yakýn lot var üç aþaðý beþ yukarý .Eblek 22 senedir topluyor .birde yurt dýþýnda iþ yapýyor eblek bey .tabiki ona birsey demeye hakýmiz yok isterse 10 milyon lot alýr kimse birþey diyemez . O onun bileceði iþ böyle hiseler de sýkýntý yaratýyor. Bunu herkes biliyor .yapýlacak birsen yok hayýrlý olsun deriz gecer gideriz .y.t.d
Sn Hissedarxd
Gelecek rezil bilançolar öncesi demiþsiniz.
Bu cümlenizin dayanaðýný detaylýca açýklarmýsýnýz?
Yer Ýmleri