Endeks Geri gelirse o zaman yandý keten helva olur. Yazýl yazýk.
Endeks Uzaya gitmiþ buna bak .Endeks hep uzya gitmez ki .
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Bý yazý ironi dýr
Endeks Geri gelirse o zaman yandý keten helva olur. Yazýl yazýk.
Endeks Uzaya gitmiþ buna bak .Endeks hep uzya gitmez ki .
Bý yazý ironi dýr
Terki joe biraderim
Seans açýlmadan bir iþkembe çorbasý höpürdeteyim de öyle balýða çýkayým dedim dün gece çalýþma yaparken dyoby ya fazla takýlmýþým ki süzme yoðurt durumunun süzülmesi nerede biter bizde ona göre kaþýklarýz derken 20 kafama takýlmýþ.
Herneyse garson yanýma geldi
Ne vereyim abime dedi gayri ihtiyarý 20 ver demem mi o bana ben ona aval aval bakýþtýk gülüþtük
Çek bir tuzlama duble olsun dedim ve þimdi balýktayým enerji hatlarýna yakýným iþte böyle.takma kafana dyoby 30 senedir böyle sen de çek bir damardan bak keyfine Ytd
Demli kardeþ resmen þirketin içini boþaltmýþlar.bu bir soygun.bunun icin ben çorbayý 15 den içerim. Bundan sonra gelecek bilanco iyi olmaz cünkü Bu borç sürdürülemez .endeks geri geldi zaman en hýzlý bunlar gelecek diye düþünüyorum
Garsona 15 TL calýþýŕ baþka vermem
Acelem yok beklerim
Bu yazý ironi dýr
Al sat tut tavsiyesi deðildir
Endex tabi ki bir gün geri gelecek her hisse bunu tadacaktýr lakin Þakir abi henüz yaðlý kazýða týrmanma yarýþlarý bitmedi diyor kelepir çok ille de dyoby demenin alemi de yok çürüksüz kiraz bile bizim pazarda 60 lira mevsimi de geldi geçiyor seneye 100 lira olur enflasyona yenik düþmemek seneye bol kiraz tüketmek için araþtýrmacý borsacý ol denizde kum bistte hisse çorbayý da ihmal etme arada miden bayram etsin kal saðlýcakla rast gele Ytd
Eblek sana yazýklar olsun hem kendini yaktýn hem buradaki ky cý yý yaktýn
Eblek býrak bu inadý dokun biraz dokun
En azýnda kendini koru.
Eblek akýlý ol biraz býr sürü hýse var .
Örneðin 10 tane hýsen var tutarý 10 TL
5 tane hýsen var degeri 500 TL hangisi
Dogru.
Eblek Aklini biraz kulan býrak inadý.
Yazýk yazýk buradaki insanlara
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu yazý ironi dýr
Al sat tut tavsiyesi deðildir,
Eblek kardeþ. Bu adamlar süzme O...C...
Larý.bunlar gýravatlý hýrsýz bunlarla
Soros baþ edemedi .biraz mantýklý ol.
Bunlarýn kaný bozuk .
Bu yazý ironi dýr
Al sat tut tavsiyesi deðildir.
Eblek dyoby larýný üç bavula doldurup tavan arasýna mý kaldýrmýþ? Yapmaz öyle þey bavullara yazýk eder çürürler beyaaaa ytd
[QUOTE=DEMLÝKEYF;6522564]Eblek dyoby larýný üç bavula doldurup tavan arasýna mý kaldýrmýþ? Yapmaz öyle þey bavullara yazýk eder çürürler beyaaaa ytd[/QOTE]
Demli kardeþ Þirketin Ýcini boþaltmýþlar.
Bu hýrsýzlýk buna Ýnsan lar seyirci kalýyor.
On dan sonra ver babam ver. Gýrtlaða kadar borc yap . Tarih Zarar yaz oh ne güzel dünya.
Bu borc kapanmaz . Bu zarar da kapanmaz.
Yazýk yazýk insanlara yazýk . Bunlarýn yatacak yerleri yok .bunlara haram yarýyor demeki
Bu yazý ironi dýr.
Al sat tut tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri