''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
O. Þ nin malý baþka aracý kurumlarda da var
Tahmin etim öyle 2 milyon lotla bu iþler olmaz .burda oturmayan birþéy ler vardý .
Þimdi yavaþ yavaþ oturuyor.
Yatýrým tavsiyesi deðildir
birde o.þ oyle malýný kredý açýgý, temýnat vs ýle oyle haraç mezat sattýrmaz.,,buyuk vurgun vurmus, haberý onceden almýs zaten hýsseden cýkacak(tý),, bu dilan polat engýn polattan sonra tum fenomenler býz aslýnda fakýrýz. deyýp degýsýk degýsýk koy kýyafetlerýyle poz verme gýbý..ben satmýyorum acýgým varda.. aracý kurumlar satýyor ýslerý danýsklý dovus(varsa boyle býrsey)
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
kucuk býr ýhtýmal; gozunu cok fazla hýrs buruduyse...en tepe noktada hýsselerý 7 mýlyar cývarý degerýndeyken 7 mýlyarlýkta kredý kullanýr. bunu goren en tepedeký buyuk goz. bunu patlatýr. su an hýsslerýnýn degerý asagý yukarý 3. 5 mýlyar. ..7 mýlyarlýk temýnatla aldýgý hýsselerde yarý yarýya dusunce ..
yaptýgým araþtýrmalarda dyoby nýn o.þ ile ilgili hiç bir yazý ve haberýný bulamadým....
''Malesef borsada 3 büyük grubun yýkýlmasýný izliyoruz 1. Grup #GUBRF #MRGYO #GOZDE hislerini 2. Grup #KUYAS #CEMAS #FORMT #SRVGY #OSTIM #BJKAS 3. Grup dün baþladý #SKBNK #ISGYO
4. Grup#verus #inves #vertu #pamel #acsel ana hisseleriendekse çok etkisi olmaz''
alýntý x den
yaný hep bu 4 gurptaký kýsler ve hýsselerý bu sekýlde gecýyor..
Yer Ýmleri