Degerleme uzmanlarýnýn çalýdibini tercih etmesi bir yönüyle avantaj.Ani kopmaya karþý yürekte korku..tedirginlik..Çokta kýprasýlacak zamanlar deðil.Dolar bazlý grafik diyerek uzun yolcularýna hayýrlý olsun diyelim..Grafik ve ani hacim artýþlarý haberin izlerini verir.YTD.
Olaylara fiyatlama penceresinden bakmadýðýmý bir kez daha ifade etmek isterim. Ben DYOBY'da deðer yatýrýmcýsýyým ve fiyatlamalara sadece gelecekle ilgili projeksiyonuma katký maksatlý bakarým.
Þirketin içerisinde bulunduðu inþaat sektörü hükümet ve yandaþlarýnýn oyun alaný ve DYOBY bu pastadan pay almak için büyük bedeller ödedi, ödüyor da. RK Kararý bu iþin bir parçasý ve gerilerde bununla ilgili detaylý analizlerim var. Bütün bunlara raðmen saðlanan muazzam rasyolar yönetimin diplomasi yeteneðine iþaret ediyor. Netice itibariyle önündeki engelleri kaldýrýlan koþucu hedefe daha çabuk varýr bence...YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Aslýnda inþallah bilmediðimiz negatif birþey yoktur diye sordum...Yoksa þirket uzun zamandýr takibimde ve özellikle innovasyon ve arge çalýþmalarýnýn üstüne Avrupadaki kapanmalarýnda þirkete olumlu yansýyacaðýný umuyorum rasyolarýný konuþmaya gerek yok zaten ...Ayrýca açýklamalarýnýz için teþekkür ederim arkadaþlar...Kazancýnýz daim olsun..
Yazan çizen yok hatta seyirci bile yok,o zaman bu sakinlikte tavan boyanabilir.
Pantolonunu satanýn dyoby aldýðý günler yakýn mýdýr? terki joe hakkýn rahmetine kavuþtuðundan beri itici güç Eblek biraderim duayen sýfatýyla ne diyor bu hususta? Ytd
Yer Ýmleri