Originally Posted by
DEMLÝKEYF
Þimdi üç aþaðý beþ yukarý öngörülerimiz tutuyor artýk tecrübeliyiz çünkü finans piyasasý dediðin þey kim kime daha hýzlý pandik atar formasyonunu uygulamak üzere öncelikle fiskoslar , ardýndan grafikler, þimdilerin modasý algoritmalar anýnda devreye girer
Lakin olan oldu ama þöyle borsada yükselen var mý acýbaaa diyerek bir bakayým dedim aaaa ne göreyim Alkim kaðýt tavan
Aklýma hemen tuvalet kaðýt ve havlularý geldi alkim kaðýtla hiç iþim olmadý bugüne kadar ne amaçlý kaðýtçýlýk yapýyor onu da bilmiyorum ama “mýçtý Cafer bez getir “de ki bezin yerini dünya durup dururken yaptýðý bu tantanayla kaðýtlarý mý devreye sokuyor. Anlayamadým vesselam
Birde bizim borsa da en büyük benim diyen anlý þanlý fabrikalarýmýz bankalarýmýz ývýrýmýz zývýrýmýz nasýlda yýkýlýyor baksanýza elalemin labalubasýyla yaw biz de þu anda ne oldu da bu hale geldik bizde hayat mý durdu seferberlik mi ilan edildi fabrikanýn üretimi mi durdu kimse bankasýndan EFT bile mi yapmýyor yoksa bunlarýn tümü kaðýttan kaplanmýþlar da haberimiz mi yoktu
Terki joe dyoby benim tahminim 33000 deðil 333000 kar getirsin ahanda söylüyorum 2.5 uðu yaz duvara ytd
Yer Ýmleri