Terzi abi demli kardesim geliyor , lütfen Genel kurula gidin gerkirse pazarlik yapin tüm fabrikayi alin suanda 40 mil dolara indi, o parayi 3 yilda cikaririz
Terzi abi demli kardesim geliyor , lütfen Genel kurula gidin gerkirse pazarlik yapin tüm fabrikayi alin suanda 40 mil dolara indi, o parayi 3 yilda cikaririz
ceo Demli kardesim olur genel kurul baskani Terzi abi,
Mali islerden sayin Y Arslan sorumlu olur,
benide kayak ögretmeni yaparsiniz firmanin calisanlarini kaymaya götürürüm
3 yilda para cikar
1 yýlý geçti çýkalý. Hafta sonu detaylý bakýp hesap kitabý güncelledim. Ýlk parti alýmýmý yaptým. 1Ç bilançosundan sonra arttýrmayý düþünebilirim. Ýsterlerse aþaðýda çok yer yok, ama yukarýda çok yer var diye düþündüm. Aþaðý yukarý her allem kullemini biliyorum, almamak için çok sebep var ama potansiyeline kayýtsýz kalamadým maalesef.
Elbet bir gün hak ettiði deðeri bulacak olan bir hisse
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
1 Nisanda dyo yýldýz pazarýnda Ana pazara iniyor.
Þerefsiz . Küme düþtü
Y.t.d al sat tut tasviyesi deðildir
Bu yazý ironi dýr
Ben birþey bilmiyorum
Gözalti pazarina kadar yolu var..
Eblek kardeþ 1 Nisanda Ana pazara düþüyor.
Onlar için önemli deðil çünkü bunlarda
Þeref yok . Basiretsiz beceriksiz ler
Bunlar Gýravatlý hýrsýz .Adam ekmek çalsa hapise girer . Bunlara birþey soran yok
Hise de F/ K yok çünkü kazanç yok .
Yani dayanak yok .
Gözaltý pazara inse güzel olur .
Adamlarýn umrunda deðil .
Yapilacak birþey yok
Allah Haval etmekten baþka bir çaremiz yok.
Allah bunlarýn haklarýndan gelsin
Bunlara haram Zýkim olsun.
Elimizde birþey gelmiyor . Çünkü onlara teslim olmuþuz. Yani onlarýn vicdanlarýna
Teslim olmuþuz çünkü kural yok
Bizi koruyan hiç bir meci yok
Haram Zýkým olsun.
Y.t.d al sat tut tasviyesi deðildir
Bu yazý ironi dýr
Ben birþey bilmiyorum
Terki joe, ben yüce Allah’ýn dyoby nýn en az Maraþal kadar yükselmesine ya da 1 kg pýrasa (4TL) fiyatýna kadar düþmesine karýþacaðýný sanmýyorum. Ben derim ki sen bu dyoby nýn Emine ablasýyla kontak kur ona aççýk ve seççik olarak de ki hacým daha bekliycez mi? Ytd
Yer Ýmleri