Şapşallarla dolu, yatırımcıya karşı görev ve sorumluluklarından bihaber, yönetim kuruluna tek bir rapor hazırlayıp sunmamış, piyasadaki mevcut çarpanları ve konjonktürel gelişmeleri takip etmeyen bir yatırımcı ilişkileri departmanı...
Patronların açıklamalarını sağdan soldan iğneyle kuyu kazar misali araştırmak zorunda kalınan bir şirketi kim niye alsın. Başka şirketlerin yatırımcı ilişkileri patron s.çmaya gitse bunu KAP haberi diye yolluyor bunlar bildiğin öküz...Bedavadan maaş...
Adam çıkmış "ulusal ve uluslararası projeler" diye bir şeyler söylüyor, ne faaliyet raporunda ne finansal dipnotlarda bu konuda geleceğe yönelik tek bir değerlendirme yok ?!
Bunu da mı patron yazacak ey öküzler topluluğu! Sizin işiniz bu...Sonra PD/DD 2 lerde sürünen bir şirkete neden ilgi yok diye sorunca "yönetim hisse fiyatına müdahaleye sıcak bakmıyor" zırvaları. Lan sen bir kere çıkıp da "efendim, Sabancı holding geri alım için 12 milyar TL. Lik bütçe ayırdı, mütemadiyen geri alım yapıyorlar, benzer şekilde bir çok şirket piyasa değerini emsallerine göre adil bir noktaya getirmek için hisse fiyatlamasına müdahale ediyor" demezsen, patronun mevcut değelemelerden haberi olmazsa...
Hepsinin kıçına tekme...Bir dakika tutmazdım bu şapşalları...

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri