Polho ile hiç ilgilenmiyordum. Burada mevzusu geçiyor diye bir bakayým dedim .
Baktým;
Nerden bakarsam bakayým Dyonun bilançosu daha güzel ve polho ya göre daha ucuz.
Kendime analizdir.
Herkese bol kazançlar.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Polho ile hiç ilgilenmiyordum. Burada mevzusu geçiyor diye bir bakayým dedim .
Baktým;
Nerden bakarsam bakayým Dyonun bilançosu daha güzel ve polho ya göre daha ucuz.
Kendime analizdir.
Herkese bol kazançlar.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Millet rallide her akþam para sayma makineleri ile hesap yapýyor. Biz resmen eziyet...
Arkadaþlar dyo nun supriz kar getirmesi için dolarýn yerinde saymasý veya düþmesi lazým, dolar 30 eyýülü 18.500 tl ile kapattý. Eðerki dolar yýlý 18.5 kapatýrsa yaklaþýk 2022 karý 360 dolayýnda olur velevki dolar %10 düþtü o zamanda 400 üstü gelmesi lazým. Eðer ki bi yerlerden anormal bi gider yazmaz ise. Bugünkü abd enflasyon verisinden sonra dolar aþaðý gelecek gibi.yýl sonu dolar kapanýþý önemli bizler için. Bu çalýþmam geçmiþ yýl bilanço ve bu yýlki bilançolarý incelememden kaynaklandý. Yinede sizlerde bi inceleyip bizimle paylaþýn lütfen. Kesinlikle al-sat tavsiyesi deðildir kendi aklýnýzý ve çalýþmanýzý ön planda tutun arkadaþlar.
Her þeyi bilançodan göremezsiniz, orada arsa hikayesi var. Kaldý ki kaç yýldýr onu da iyi süründürdüler, pandemi sonrasý hisseler uçarken oradakiler bakýyordu. 3.xx görünür maliyetli malýmý hala tutuyorum ama dyo ile henüz 2-3 aylýk tanýþýklýðým olduðundan kýyaslayamam. Boya haricinde liman, kimya vs var polho da. Þirketi bilenler söylerse sevinirim; burada gerçek mi spekülasyon mu olduðu belirsiz togg olayý hariç bir hikaye var mý?
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Konu þu Sayýn teknik analist...
TOGG hikayesi bizim kafamýzda kurguladýðýmýz bir hikaye idi. Ama tahtacý yani patron bunun olmayacaðýný (hatta olmadýðýný) çok iyi biliyordu ve bu beklentiyi hiçbir zaman satýn almadý. Aksine bilanço öncesindeki 2-3 gün elde ne var ne yok boþaltýlar...
Velhasýl burada teknik analiz sökmez...
Benim için fiyatýn fazla bir önemi yok alacaðým temettüye bakarým. Herkesten sabýrlýyýmdýr...YTD
Bu palavralara karným togg.. ben terzico yu tanýrým bir de çaycýyý gerisi aðzýnda pipet sütü üfleyerek içen yeni yetme züppeler.. eski fasýllar güzeldi sabah akþam yazardýk þiirlerle doluyduk mutluluk ortak hedefimizdi sonra eblek çýktý ortaya bir þaplak dyo ya, ama herkesi etti fýtýk..
Ama bir yerleri yazýk ki yýrtýk..
Diyeceðim o ki, hani kuþlar aðaçlar binbir renkli çiçekler
DYO boya bizim aþkýmýz
Çekilsin aradan cücükler.....GM 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deliyim diye diye týktýlar onu Bakýrköy'e. Ses soluk yok terzi kardeþten. Geçenlerde "kasada mal vermeye baþladýlar, yetißin kardeþler" diye tüyo da verdiydim, tahtaya hiç olmadýðý kadar destek de attým ama yetim kaldýk...
Benim için deli bitmiþtir ...YTD
Yer Ýmleri